Lite tips till bättre hy!

Drick mycket vatten. Det låter förmodligen som en klyscha, men det fungerar verkligen. Vatten återfuktar huden inifrån och hjälper magen att arbeta bättre. Detta kommer att synas på din hud. Det finns forskare som hävdar att man måste dricka två liter vatten om dagen för att må bra, men de senaste rönen visar att man helt ska dricka när man blir törstig. En del människor blir inte törstiga naturligt och det kan bero på att man trängt undan törstkänslorna en tid p.g.a. stress. Men man kan lätt träna upp dem igen. Se bara till att dricka hyfsat ofta, kanske ställa en karaff med vatten på skrivbordet, så kommer törstkänslorna tillbaka.

Promenera eller rör på dig på annat sätt. Det gör faktiskt underverk för hyn! Förmodligen beror det på att blodcirkulationen kommer igång. Titta dig i spegeln nästa gång du kommer hem från en promenad så får du se. Framför allt försvinner röda fläckar och andra ojämnheter i hyn.


Tänk också på att tvätta ansiktet minst två gången om dagen, även fast du kanske inte har något smink på kvällen så tvätta ditt ansikte ändå! Det är bättre att göra det en gång för mycket.
Jag brukar tvätta mig morgon och kväll.

Sen att man har en bra återfuktande kräm som man smörjer in sig med efter man tvättat ansiktet!




Kommentarer
Postat av: Cissi

tack :D

2010-11-24 @ 11:11:40
URL: http://cviklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0