MALIN HISSAR & DISSAR!



* Kryssning: Det är så jävla roligt och man får så många minnen man aldrig kommer glömma, det är så himla tråkigt att gå ut på en vanlig krog, då man man lika gärna ta en kryssning! Det är inte speciellt dyrt heller! Vi ska börja åka kryssningar OFTA nu och jag ÄLSKAR det, vi ska åka nu redan vid löning sägs de.. Sen ska vi boka en så vi åker i februari och sen en vid något lov! Fy faan va roligt! KRYSSNING ÄR TUMMEN UPP!


*Leggings: Det är både snyggt och riktigt skönt, och nu finns de ju MASSA olika färger, modeller, mönster ja ALLT! Dom är inte dyra och dom är snygga och sköna, man kan ha de till allt också! Tummen upp!!


* NO SMOKING: Inte röka, shiit vad man sparar in pengar.. Finns inte så mycket att skriva men tänk själva när ni slutar röka, vad mycket fina saker man kan köpa istället för cigg?!? Jag har iaf beställt hem ett paket med kläder! Mee Liike! TUMMEN UPP!





* Slask: Fy farao vad jag hatar det, man förstör sina skor, håret blir fucked up.. Det finns INGENTING som är bra med det.. Det är drygt att gå ut med hunden man måste typ ha värsta kläderna för en liten promenad lixom! NEJ INGE SLASK!!


* Lärare som aldrig slutar snacka: Det är så j*vla drygt att sitta och lyssna på en människa i timmar! För de första kommer man aldrig ihåg de personen sagt.. Allt går in men ut lika fort.. Hatar lärare som bara snackar, ge ut uppgifter så man får plugga själv!!


* Nathalie och hennes webbcam: Hatar när man lixom sitter och folk bara ska hålla på och fota än, sheeeet de e bara så irriterande, kan hon bara skaffa sig ett liv? Tycker inte ni att de e jobbigt att bli fotade hela tiden!?! SUCK!



Hoppas de räcker så, kan slänga upp en sån här en gång i veckan! :D De är väl riktigt roligt..
Just nu hade jag riktigt dålig fantasi på diss listan, men HISSEN vart väldigt bra eller vad säger ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0