FÖRLÅT!!!!

Guud va ja är dåligt på att uppdatera! Har haft såå mycket för mig..

Kom nyss hem från Helenelund va på en kurs med fotbehandlingar! UNDERBART! Ska snart bli egen företagare ;) Vad tycker ni om de? Men än så länge är de en hemlis va de är för något! ;)

Nu så ska ja bara ta de lugnt, har stressat lite för mycket idag!


See yoou babes! <3

..


"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life"






Saknat mig? ;)

Heej!

Har inte haft tid/ork att skriva, har haft saker för mig hela tiden! :)

Praoar ju som hovslagare, jävligt soft yrke kanske är något att satsa på? Fast jävlar va man borde få ont i ryggen! AJAJ säger ja bara!

Idag har jag varit på Rimbo marknad, mysigt men fy faan va jobbigt med mycket folk! Shiit man får ju nästan panik å gå runt me så mycket folk och alla är så fruktansvärt nära! :/ Tycker inte om de! Men köpte iaf ett fins playboy armband och en mysig mössa med roligt motiv på!

Nu ikväll så har ja varit och lyssnat på en hudterapeft eller va de heter från 7 till halv 11. Riktigt mysigt med tjej kväll med ansiktsbehandlingar! Märket är Mary Kay! Faan världens bästa märke, har haft de väligt länge, visst de är dyrt men de räcker länge och man ser och känner resultat redan efter första gången man använder de! MMM I LOVE IT! <3

Nu ligger ja i sängen och ska glo på kungarna av tylösand eller va de heter! :P


See you <3




Heeej!

Idag har ja inte gjort så värst mycket utan bara tagit de lugnt. :)

Jag och älsklingen har bara varit hos Fia idag (min syster) och myst! Har varit väldigt mysigt, sedan bjöd hon och Jocke (hennes pojkvän) oss på mat! Gott! :D Efter de åkte vi hem kom hem för kanske en timme sen!

Imorgon är de praktik som gäller! Nytt ställe ja ska praoa som Hovslagare! Naaaajs faktiskt! Tror de kommer bli skoj! Så imorgon hämtar Kims pappa upp mig så är de jobb som gäller!


Vad har ni gjort idag? Det är en del som läser med ingen som kommenterar! Är de något ni vill veta eller så är de bara att skriva! Svarar på ALLT
 

Jag förra sommarn!

Puss på er mina sötisar!







<3

Search for yourself, by yourself.

Do not allow others to make your path for you.

It is your road, and yours alone.

Others may walk it with you,

but no one can walk it for you.


God morgon!

Vaknade för ett tag sen, nyduschad och sådär fräsh! :)
Älsklingen ligger fortfarande i sängen och sover! Jävla sömntuta! :P

Idag ska ja och mamma åka och shoppa lite.. De va ett tag sen nu!


http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4



Nu ska ja fixa mig see yaa! <3


Chill..

Sent inlägg men har haft lite saker för mig idag som ja tycker va viktigare än att sitta vid datan! ;)

Vaknade av att de va några byggkillar i mitt sovrum, haha fy fan ligger ja här i bara trosor och sover, hur fan ska ja ta mig upp härifrån utan att ja måste visa mig naken. Haha

Dom försvann ut i några sekunder då älsklingen kastade morgonrocken på mig så ja kunde gå upp :P

Vi åt lite frukost och gick sedan ner till Arbetsförmedlingen, älsklingen satt där och ja passade på att gå och ta en fika med syster! Vart en snabbfika bara för hon skulle va med min andra syster hemma! :) Med de va mysigt! Sen vart Kim klar så tog vi tåget hem till hans föräldrar, tog en fika där och snackade lite skit så tog vi bussen hem! Faan har gått mycket idag! :) Imorgon kanske ja får praktisera, Kims mamnma ska fixa de till mig idag! :)

Har inga planer alls för idag så får se va som händer! Är lite hungrig faktiskt men känner doften av mat så snart blir magen GLAD! :D


Bjuder på två bilder tagna nyss!





Puss på er mina sööta! <3


Bjuder på en bebis bild!

Syster Sofia vänster, Jag i mitten, Syster Linda till höger



Fullt ös medvetslös!

Den här dagen har varit fullt ös hela dagen!
Vaknade ganska tidigt med tanke på att ja somnade typ vid 5.. :P
Saknade mina tjejer så mycket så ja tog mig ner till krogen och dansade lite med dom, de va lite ansträngande men vad gör man inte för dom man älskar ;) Hade iaf väldigt roligt! Alltid kul att vara med dom man tycker om!

Idag så vaknade jag vid ungefär 11 av att Simone satt och tittade på mig! Hur glad blir man inte när VÄRLDENS sötaste unge glor på en när man vaknar! Då kan man inte bli arg och ha dåligt morgon humör! <3
Så ja gick upp försökte få henne och somna och hon somnade på ett finger knäpp! Skönt! :) Jag och älskligen gick och tog oss lite frukost!

Efter de så gick vi ut och målade! (håller på att måla huset) FY faan va man får ont i armarna! :( Heelt sjuukt!
Måste fan börja träna så man får lite muskler och orkar saker! Haha ja har muskler men vet typ inte hur man använder dom! :/ Mina vader och lår är stenhårda och mina armar är väl sådär men va faan! ;)

Sen så fick ja ett ryck och ta fram alla mina grejer från garaget och fixa i ordning badrummet! Är så sjuukt trött på att de aldrig händer nått där inne! Men nu är de himlans fint ska ni veta!

Har inte så mycket mer att skiva om, ska ta och laga en sen middag!


See yoou! <3


Lördag! :)

Heejsan! :)

Sitter just nu hemma men ska snart åka till Åkersberga där min mormor bor, hon fyller år idag!
Alltid lika mysigt att åka dit :) Och ett stort plus är att de finns alltid goda saker på bordet! ;)

Igår gjorde vi inte så mycket utan va hon älsklingens föräldrar och mös! :)

Har lite bråttom ska åka nu typ men see yoou soon!


Bild tagen nyss, lite gullig sådär när man ska till mormor! <3



Fredag!

Utedag hela dagen! :) Väldigt mysigt faktiskt..
Älsklingen gick ner till doktorn och ja mötte upp kims pappa som skulle fixa Rockys hovar.
Sen kom en tjej och provred och de verkade inte mer än BRA :) Tror de kommer funka as bra faktiskt!
Kom hem för en liten stund sen åt jätte god köttgryta som pappa lagade igår! MUMS!
Sitter här nu å har väldigt tråkigt, va finns de å göra en fredag när man är sjuk? Alla ska ju lixom ut å festa å älsklingen är på sjukhuset! :( Saknar han faktiskt, hoppas de går bra för han! Håller tummarna för han!
Skulle vilja köpa något gott och glo på en film, men hatar att mysa själv, de är ju inte mysigt lixom!
Seee yoou!

Allt är då från H&M....






ÄLSKA REA! :D

Heeejsan!

Har varit borta hela dagen! Jag och älsklingen kan verkligen inte bara sitta hemma och ta de lugnt utan vi tog tåget till hans föräldrar och har varit där heeeela dagen! Kom hem nu på kvällen! :)

Jag och Kims mamma gick ner till Täby Centrum för att kolla om ja verkligen kunde få en praktikplats på MQ men tyvärr så va de fullt så vi gick runt och kollade lite, vi gick in på H&M för ja skulle handla ett par örhängen som passar till min ring, så va de ju MASSOR med REA så ja kunde inte låta bli att handla lite till! Har tagit bilder så lägger upp de i nästa inlägg.. Ja så gick vi ju såklart fram till en personal där på hm och frågade om dom möjligtvis inte hade någon praktikplats ledig där, men nej dom har aldrig tagit emot prao elever :/ De va de konstigaste ja hört?!? Hur kan man inte göra de? Aja skumt så vi betalade våra varor och gick upp till Åhlens och kollade där, där behövde dom tydligen personal så vem vet kanske blir något där! HOPPAS HOPPAS! Kims mamma ska ringa dom imorgon och kolla där "chefen" va inte där idag! :) Vill verkligen! Om de inte blir Åhlens så får de blir att jobba på äldreboende, heter de så? aa iallafall mata gamla och ta hand om dom! :) Jag är ju en snäll människa så de kan nog gå bra de med! <3

Har nymålade naglar nu också! Fint blev de! 


Fin sminkning? Jag i helgen! :)



Nu ska inte jag tråka ut er så slänger upp lite bilder om två sek!


RSS 2.0