MÖSSPÅTAGNING! :)

God Morgon! <3
Ni är verkligen trogna läsare! KUL!!
Igår så hade jag mösspåtagning, fick ju inte min mössa så ringer jag till deras kontor då dom säger att mössan ligger där och jag får inte den förrens nästa vecka WUUT!?! Fuck heller tänkte jag så ja ringde efter skjuss (kontoret ligger i Solna) Där vi hämtade mig mössa.. Så de vart en riktigt lyckad kväll igår..
De började med att alla tjejerna var hemma hos Sara där vi drack och spelade spel och snackade, vi hade riktigt roligt (så många tjejer och så KUL) :) LYCKAT! Taack alla tjejer för igår, ni är BÄST!
Efter de så gled vi ner till krogen och ägde dansgolvet med våra mössor! Skit kul, svetten bara rann HAHA!




Sen var de dags att bege oss hemåt då snälla Lizan körde hem oss :) Hade bara ett linne på min, kallt som fan å gå hem med bara linne kl 2 på natten.. :/ VAD F*N TÄNKTE JAG MED!?! Meen de va ju varmt på dagen *typ* Haha..

IDAG: Är det valborg, fattar ingentligen inte varför man ska "fira" de!?! Helt onödigt, eller nää när man var fjortis så va de ett sätt att kunna dricka på å bli skit full eftersom "alla andra" också gjorde de.. :/ Hmm..
Så idag ska jag ta de lugnt, vart som sagt vädligt vilt igår.. ;) Tröjan åkte nästan av på dansgolvet å jaa ganska vilt! ;P
Snart så ska vi (Jag&Kim) passa BÄSTA Simone, ååh hon är så underbar..
När vi var hemma hos Sara så ringde jag Fia och frågade om jag fick prata med Simone då hon ger henne telefonen å hon säger Daalin (Malin) åå jag blir typ tårögd sen säger jag Simone: Malin älskar dig då jag hör en liten röst tillbaka kälsklar deg (älskar dig) Åååh sötnos, idag ska jag pussa sönder henne!

Så hoppas ni fick något att läsa om nu! :)
Mer bilder kommer in snart väntar på att alla ska lägga upp på FB.. Tihii!



Puss i pannan see yoou later <3

FÖRLÅT!

Nu är de såhär.. Jag har tänkt ett tag nu på att lägga ner bloggen men vissa vill inte att jag ska göra de då dom läser den varje dag och tycker att den är intressant & underhållande! Så vi gör såhär, jag vill att ni ska kommentera mer, känns som att jag bara skriver och får aldrig något svar.. Ibland är de riktigt kul att få respons, både bra och dålig :) Så sätt igång! ;)

Har haft fullt upp nu också har jobbat jätte mycket och igår hade min klass studentskiva, va faktiskt roligt bara de att de va skit dåligt ljud :( Men jag hade de kul och dansade på som vanligt!
Jag var utklädd till Cowgirl, ganska bra utklädnad då man inte behöver lägga ner flera 100 på en "kväll"






Har jobbat ikväll också så nu är jag ganska slut i kroppen, MEN imorgon är det en ny dag = Mösspåtagning och det som är riktigt irriterande är att jag inte ens fått hem min J*VLA mössa! Vad fan är de för fel på de där företaget?? Dom ända som levererar studentsaker ska hålla på att krångla och dröja med att skicka ut VIKTIGA kläder/saker!!! Så får se hur ja gör imorgon, ska iaf ringa och skälla ut dom riktigt ordenkligt!!
Efter "mösspåtagningen" så ska vi tjejer i klassen sätta och någonstans å dricka lite och umgås och sedan mot kvällen gå ut och festa! KUL!! :) I LIKE..

Det börjar närma sig skolans slut nu vilket jag tycker ska bli underbart! :) Jag vill hellre jobba och tjäna pengar än att sitta i en rutten skola framför en bänk och inte fatta någonting och ALDRIG få den hjälpen man behöver.. Folk frågar om jag hade tänkt att plugga vidare ALDRIG.. Plugga är INGENTING för mig..


Så nu ska jag sova men skriver imorgon..


See yooou Love Malin! <3


Tog en paus igår..

Skrev ingenting igår.. Kände att jag bara ville vara utan att sätta mig framför en data och skriva! :)

Igår så åkte Jag, Fia, Natha, Kim & Linda till täby och shoppade igen, guud vad jag älskar att "ladda" upp med nya kläder när sommarn kommer! :)

Efter de så va de bara att skynda sig hem för att fixa sig, va hos syster kl 19:00 då vi skulle ha tjejkväll!, alltså de är så himla spännande och "sjukt" att hon kan se rakt igenom en annan människa och veta vad man tänker å sådär.. INPONERAD! (stavning?!?)

Sen när vi va klara vid halv 12 så började vi röra oss mot krogen (Jag, Fia, Natha) där vi dansade och hade det riktigt trevligt faktiskt! Tummen upp! :D

Visar senare vad jag handlade för ja ska till jobbet nu börjar 15:00 så de e lite "stressat" hehe!

JAG JUST NU, LITE SLITEN Å SÅDÄR MEN VEM BRYR SIG?
Köpte brillorna igår, vad tycker ni? :)
Visste ni att orange är den "hetaste" färgen just nu?
JAG ÄLSKAR DE!


Skriver senare, puss på er <3


DAGENS!! :)

Dagens humör: Glad som F*N :)

Dagens mående: Hur bra som helst!

Dagens borde: Ingenting, tar de som de kommer

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens klädsel: Jätte söt klänning med stumpbyxor

Dagens planer: Inga!

Dagens vill ha: ALLT! :D

Dagens längtan: Tills imorgon (fredag)

Dagens fundering: Ingenting faktiskt..

Dagens beroende: Cigg, kläder, vänner, pojkvän <3

Dagens tråkigaste: Att allt är så himlans dyrt ;)

Dagens tidning: Vero Modas "egna"

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=Zg1BYzmnNb8




JA TACK!!! <3



Äntligen hemma!

Puuuh! Idag har det varit en stressad dag men ändå haft väldigt roligt.. :)
Kl 13:00 så gjorde jag naglar hos världens BÄSTA Donya, och shiit vad fina dom blev nu, kortade ner dom hur mycket som helst (tänker på jobbet) sen så tog jag en grym färg alltså så jävla snygga!! :)



Medans jag gjorde naglar så gick Nathalie och hämtade Simone på dagis, sötnosen va "påskkärring" idag rutig klänning och några bort suddade fräknar så himla söt så de är sjukt!


När jag väl var klar så hade min älskling också kommit så vi 4 gick ner till centum + Elda, Pappa kom ner och hämtade Elda så tog vi tåget in till Täby..

Där jag handlade saker jag verkligen behöver såsom: 2 Baslinnen som Gina Tricot, En klänning,Linne byxor, rutig skjorta, ett långt baslinne från HM, ett fin linne, ett kort "stort" linne till sommarn, Mobilskal till min Iphone 4, en väska och en skit snygg jacka till min älskling som jag verkligen tyckte att han skulle ha <3 Sen så kunde jag inte låta bli så jag köpte ett par vita Niké skor med rosa märke till Simone sen en rosa/vit Jumpsuit (ni vet som är mode för oss just nu) så jävla gulligt! Kunde verkligen inte låta bli!!

BYXORNA ÄR BRUNA (LJUS KONSTIGT)

Sorry för min "snygga" look, är inte världens snyggaste idag..



Köpte skal till min älskling, kunde inte låta bli han älskar kronor! <3






Exakt sånna här köpte jag till Simone fast ljusrosa märke! Såå SÖÖTA JA DÖÖR!


Haha, vi åt på Mcdonalds där Simone ville ha en ballong och då fick hon de och en påse pommes att äta i vagnen, så himla fin unge <3


Efter täby åkte vi hem till syster och drack kaffe sen vidare till Natha där vi slängde i oss mat och sen vidare hem till mig och hämtade pengar och sen ner till centrum och tog ut mer pengar (till studenten) och sen mötte upp en klasskompis och lämna allt (vi hade typ 10 min på oss att göra allt) Men vi hann..

Efter de hämtade vi upp syster och tog en sväng förbi Max och drack/åt Lyxshake <3 Man kan verkligen inte få nog av de.. ;) Sen muppade vi oss som faan i bilen och hade de skit kul..
Drog förbi Frank (kims kompis) och tog en cigg med Kim & Frank haha Jag, Natha & Fia gömde oss bakom en bil när dom kom ut så började vi skratta då Fia lägger av en skit rolig prutt HAHA! Jag kunde inte sluta garva de va riktigt roligt! :D (min humor)

Nu ligger jag i sängen och kan äntligen slappna av och ska när som helst låna ögonen få vila för imorgon är de en ny dag = Nya tag :)

Imorgon: Upp vid halv 11 och duscha sen ner mot centrum och ta tåget in till Täby (syster Fia vill shoppa)
Sen hem igen och fixa mig, efter de hem till syster där vi ska ha tjej kväll de kommer bli grymt så min systers pojkväns mamma är HÄXA och då menar jag verkligen de.. Hon kan få en att somna in och berätta massa saker.. Hon är riktigt grym och kan se spöken och prata med dom.. :) Jag ser vekligen fram emot de!!
När vi är "klara" hos Fia så ska vi ut och festa.. Ååh vad de kommer bli roligt.. <3




DAGENS....

Dagens humör: Glaaad :D

Dagens mående: Underbart, jag klagar inte

Dagens borde: Ingenting

Dagens frisyr: Utsläppt med en fläta på sidan, lätt men väldigt fint!

Dagens klädsel: Tunika/kortklänning & Strumpbyxor

Dagens planer: Inga alls faktiskt (tar de som de kommer)

Dagens vill ha: Allt ja lagt undan = KLÄDER!

Dagens längtan: Tills imorgon ;)

Dagens fundering: Om körkort....

Dagens beroende: Redbull & Cigg

Dagens tråkigaste: ÅKA KOMMUNALT.. :O

Dagens tidning: H&M´s katalog *hihi*

Dagens låt: TI - Castle Walls ft. Christina Aguilera Grym låt!! <3





Myspys!

Heej!

FÖRLÅT för sent inlägg men har verkligen haft fullt upp heela dagen.. :/

DAGENS OUTFIT: Dåliga bilder tyvärr men ska köpa en bra kamera snart..
Tunika: BikBok
Strumpbyxor: H&M



Vaknade rätt sent då jag ser att ja fått ett sms av jobbet då dom frågade om ja kunde komma in och jobba idag från 15:00 - 21:30 och klockan va lixom 12:19 haha aldrig att ja skulle hinna så fick tyvärr tacka nej till de :(
Tråkigt men hade ju andra planer idag.. Fixade iordning mig å packade ihop lite saker till Elda och gick ner till Centrum och mötte upp Natha & Lena då Lena skulle vara hundvakt åt Elda medans jag och Natha åkte till täby..
Vi har gått runt där hela dagen shit, vi va där till efter 17:00 haha! Vi gick runt och kollade och hade det riktigt mysigt <3 Imorgon ska vi göra om de men då ska jag köpa ALLT som jag lagt undan :) OM jag är glaaad, och JA ni ska få se ALLT ja ska köpa :) Kul va? När vi va i Centrum så kom Kim och mötte upp oss och kollade med oss lite.. Efter en stund så gick vi hem till Kims föräldrar och drack kaffe och sen tog vi bussen hem till Natha och hämtade Elda som hade röjt runt i hela köket hemma hos Natha, hihi fan att man måste skämmas.. :P Elda och Puma(nathas hund) är bästa vänner och Lena orkade inte att dom skulle leka hela tiden så Elda fick hänga i köket och dom gjorde ALLT för att få leka, dom smet in till varandra hela tiden och jaa ni fattar, haha så jävla söta! <3 Prinsessorna!


Sen åkte vi hem till oss och gjorde lite våfflor (sjukt gott) och sen dess har jag bara varit hemma och inte gjort någonting typ.. Fixat med lite papper å sådär.. :) Haft de lite mysigt..

Fick hem paket idag också (OM jag älskar att beställa hem saker!!!) man blir alltid så himla glad!
Va två ringar som jag är sjukt nöjd med!





Imorgon: En dag då de är "lite" stress inblandat..
11:00 Nathalie hämtar mig
13:00 Göra naglar
14:00 Hämta Simone
Efter de skynda oss till tåget och åka till täby, gå runt i täby och betala allt ja lagt undan..
Efter de ska jag hem och hämta pengar från Studentbiljetterna & Middagsbiljetterna och åka och lämna de..
Och försöka klämma in några samtal där också.. Puuuh! Imorgon blir de nog ingen rolig uppdatering heller..

Skriver ett inlägg ungefär vid 12:00 då ni får dagens Outfit å hår mm.. de som ja gjorde igår. :)
Ska ju göra de varje dag! Så de kommer upp ett sånt om en liten stund. :D

Så vi "hörs" imorgon :)

Puss på er <3




Täby! :)

Är på tåget och snart framme i Täby med min fina vän Nathalie! Hann inte blogga innan jag gick hemifrån.. :( när Jag kommer hem så får ni bilder! Lovar puss på er!! <3

Drömhus!



Kom hem för en liten stund sen.. Jag, Kim & Natha ville hitta på något så vi åkte först till Max och köpte en Lyx shake jordgubb, det är ju så sjukt gott men väldigt mättande.. Om ni tycker om den så ska jag tipsa er om att de har kommit en Lyx shake med Banan :/ Tror nog inte att den är god men man måste ju testa.. Sen så har dom höjt dom med 3 kr bara för att de börjar bli varmt nu.. HAHA!



Efter Max så åkte vi till Djursholm (stavning????) och kollade på riktigt FETA hus, har varit där 1000 gånger och kollat men man ser alltid "nya" hus som är grymma varje gång man åker dit och sen så har de kommit upp några nya hus som är riktigt grymma! Det är ett bra tips till er om ni har körkort och har tråkigt, ÅK OCH KOLLA PÅ HUSEN SOM FINNS DÄR! Ni kommer inte ångra er det är sjukt, *Sagohus* När vi åkte runt och kollade så tänkte jag såhär: Jag tror fan inte att familjerna som bor i dom där flotta husen är så lyckliga som man kan tro jag tror att det oftast är par som är riktigt griniga, männen får aldrig sex av frun då dom går på stippklubbar och ligger med 20 åringar.. Vad tror ni?? Jag tror inte att deras liv är bättre än dom som bor i lägenhet bara för att dom har pengar.. Människor som har mycket pengar har oftast mer problem (pengar skapar oftast problem hos folk)
Dom med mycket pengar har oftast bara falska vänner som bara utnyttjar dom..
Påtal om att männen ligger med 20 åringar så vet ja än här i Vallentuna (en mamma) som ligger med din dotters killkompis, hur sjukt är inte de? Jag skulle aldrig kunna umgås med "min" kompis om den hade legat med min morsa *vidrigt* och jag har hört att mamman blev kär i snubben och började köpa massa saker för att försöka få han att stanna kvar.. Desperat?? YES! Får man inget annat så får man väl köpa till sig de.. Världen blir bara sjukare å sjukare..

Slutpratat om de..


När vi åkte runt i bilen så tittade vi ut och upptäckte att månen va HELT KONSTIG.. Jätte stor jätte orange och JÄTTE långt ner när vi va påväg hem så va månen HELT borta vi såg den ingenstans.. :/ Molnen va skit konstiga och allt va helt muppigt, jag fick rysningar.. Ni har hört om "rycktet" 2012, kan de stämma?!? Man börjar ju undra, det händer nya tragedier VARJE dag..

Lite info om 2012:
Mayaindianerna var ett folk som levde i Sydamerika mellan åren 250-950 e.Kr. Fast det visste ni nog. Vad som är intressant med Mayaindianerna var deras besattahet av tiden. Genom att studera himmeln så lyckades de komma på ett tidssystem som anknöt till astronomiska observationer av solår, månår och Venus synodiska perioder. Andra matematiskt väl definierade tidsperioder hade rituella ändamål utan synbar anknytning till kända naturcykler. Sin matematik baserade mayaindianerna på talet 20. Genom att studera mayakalendern så har forskare med gapande munnar fastslagit att mayaindianernas förståelse för cykler av planeter, solsystem, stjärnor och till och med galaxer vida övergick de kunskaper vi hade för bara 20 år sedan. De visste till exempel att vår galax roterade runt ett svart hål och hur jorden förhöll sig till det, något som vi först greppade på 90-talet.

Mayakalendern innehåller också en rad profetior om vissa naturcykler och händelser i framtiden. Men här är det relevanta: Mayakalendern slutar den 21 December 2012. Enligt deras planetära cykel så kommer då jorden och solen stå i en perfekt linje med vår galax "ekvator", något som vi med moderna mätinstrument nu kunnat verifiera. Mayaindianerna menade att då skulle jorden, som vi känner den, gå under. Vissa hävdar att på den 21:a December så kommer jorden genomgå ett så kallat "pole shift" som innebär att de magnetiska knytpunkterna (nordpolen och sydpolen) kommer flyttas vilket kommer leda till globala naturkatastrofer och till slut mänsklighetens undergång.

Den som startade den här "rörelsen" var en kille vid namn José Argüelles som var fascinerad av det gamla kinesiska spådomssystemet I Ching (förändringsboken) som är den äldsta bevarade boken i kinesisk kultur. Det går till såhär: Du kastar tre mynt sex gånger och om två av mynten är klave så målar du ett helt streck på ett papper. Om två av mynten är krona så målar du två streck bredvid varandra. Du gör alltså det här 6 gånger och får då fram ett hexagram som du kollar upp i boken och så ger den dig råd om kärlek, karriär osv.

Vad José gjorde var att han tog dessa 64 olika hexagram och räknade samman dom till en matematisk graf. När han studerade den här grafen testade han att göra den till en tidsskala. Han började med datumet då I Ching är daterad och gick helt enkelt framåt. En graf, som ni vet, går upp och ner och när han tittade på stora civilisationers uppgång och fall så märkte han att de stämde förvånansvärt överens med hans tidsskala. Romarrikets fall, amerikas upptäckt, andra världskriget osv. Tidslinjen slutade i alla fall på ett väldigt speciellt datum: 21 December 2012. Först flera år efter sin upptäckt så ramlade han över mayakalendern. När han såg att de två profetiorna stämde överens var domedagshysterin ett faktum.



Sådär nu är de läggdags för mig! :)

Sov gott å ha de bra! Skriver imorgon när ja vaknar


Hallooojj!

Hej där mina fina!
Kul att ni kommenterar, de glädjer mig!! :)

Idag har jag bara suttit i centrum och fikat med trevligt sällskap..
Sen var de ju tandläkaren 16:40 och jag har varit bedövad ända sen dess, de släppte lixom nu ni kan ju bara räkna hur många timmar de är lixom... Och de va inte bara kinden som va bedövad utan halv ansiktet för de va ett sånt konstigt ställe som dom lagade hålet på så man kommer åt nerver när man bedövar så de är inget "ovanligt" att halva ansiktet blir bortdomnat (själv tycker ja de e konstigt)

Efter tandläkaren kom Kim och Pappa och hämtade mig och Sara så åkte vi till tippen och slängde massa skit eller Pappa & Kim fick slänga medans jag och Sara satt i bilen och mobil-nörda ;) Sen gled vi hem och åt, stackars mig kunde inte äta något för då hade jag tuggat sönder tungan och kinden så de fick bli varma koppen men de är ändå sjukt gott.. :)

Pappa skulle åka till stallet för de kom en tjej och kollade på hästen så Jag, Sara & Natha följde med och kollade på.. Älskar att kolla på när andra rider, tycker att de är kul å se för alla rider så olika på något sätt :)
Pappa och Camilla ska göra sig av med hästen *tråkigt* jag som tänkte börja rida nu när de börjar bli varmt, men va fan de finns fortfarande hästar kvar som man kan låna *hihi*

Nu sitter vi här Jag, Natha & Kim och väntar på att Pappa ska komma hem med bilen så vi kan åka iväg och hitta på något (nej min pojkvän har ingen bil, och JA jag ÄLSKAR han ändå) <3
Får se vad vi hittar på för något skojj.. :) Skriver senare när ja kommer hem så ni har något att läsa om!

Nu har jag skrivit riktigt mycket tycker ja så nu får de räcka :)

See yoou later babes!

(Gammal bild, från nyår)



Dagens....

Dagens humör: Glad

Dagens mående: Bra, det har ju varit sol

Dagens borde: Borde ha ringt lite samtal

Dagens frisyr: "hästsvans"

Dagens klädsel: Linne med kedjor, leggings, grå "jacka"

Dagens planer: Njuuta

Dagens vill ha: Nya kläder..

Dagens längtan: Efter min första lön som kommer snart..

Dagens fundering: Ingen...

Dagens beroende: Cigg & kaffe

Dagens tråkigaste: Att ja va hos tandläkaren kl. 16:40 å bedövningen har precis släppt..

Dagens tidning: Ingen...

Dagens låt: Snoop Dog. Ft. David Guetta: Sweat





Gud vad jag älskar att vakna av att man ser att solen lyser genom rummet <3

Heej mina fina läsare!

Vaknade vid 10 ungefär då jag satte ut Elda på tomten så hon fick ligga och chilla ett tag då jag gick in och åt frukost :)



Nu har jag fixat iordning mig och ska ner till centrum och fika med Linda, Natha & Sara MYS! Hoppas dom har uteservering nu, så j*vla naajs att sitta ute och fika och kolla på alla människor som går förbi! Jag märker verkligen själv viken sommarmänniska jag är <3

Har har ni en dålig bild från igår när vi gled runt i bilen jag, Sara & Natha <3


Fick en kommentar om ja hade någon vän som bloggar, självklart har jag de och det är Sara men hon har för tillfället tagit ett uppehåll men hennes blogg heter ljuuuvlig.blogg.se ska säga åt henne att börja blogga igen, hennes blogg är rolig att läsa när hon väl skriver så ni kan kolla in den (tror hon har lösenord just nu) men säger till när den är redo att läsa!
HÄR HAR NI SARA!



Nu ska jag börja gå ner mot centrum och här har ni en outfit bild:


Och lite bilder på "detaljer"






Nu måste jag kila vi hörs mina fina läsare, tusen pussar till er..



Hejåhå, lilltå! :)

Heelluu!

Slutade ju klockan 9 idag så de va skönt (brukar annars sluta halv 10) när ja precis hade slutat så ringer min älskling mig och säger att ja ska skynda mig då han, sara och kippe står utanför mitt jobb och att vi skulle åka till Rimbo och lämna en väska.. Så ja fick stressa med att packa ihop allt å skynda mig ut till bilen då vi först hämtar upp Natha sen vidare mot Rimbo..
Sen gled vi runt i bilen och sjön MASSA gamla låtar och hade det riktigt trevligt faktiskt :)

Kom hem typ nyss å nu kallar väll sängen, inte för att jag är speciellt trött men måste väl sova antar ja.. Finns inget roligare att göra :( Kanske glo på någon mysig film eller nått..

Imorgon: 16:40 ska jag till tandläkaren igen.. (ytterligare nån tusen lapp) Ååh trött ja blir, men de måste ju fixas såå... Natha ska följa med mig dit å hålla mig sällskap medans jag lider ;) Sen ska vi möta upp Sara som ska till frisören och fixa håret för att sen fika :) Mysdag! <3 Sen lär de ju hända något mer men får se :)

Väntar på att få veta hur mycket lön jag ska få den här månaden (vill veta så man kan planera efter de) undrar om jag får den 21:a eller den 26:de? De är ju några röda dagar nu pågång så får se när dom kommer in.. (undra hur mycket ja får) Sen kommer jag ju få ännu mer pengar från en annan sak då ja ska betala MASSA räkningar och sen SHOPPA! Wohooo! *HAPPY*  :D

Nu ska jag inte tråka ut er men lovade ju att skriva när ja slutade jobbet å ja ska försöka hålla de jag lovar er här i bloggen :) Visst är jag snäll?!?

Nu är de mystime så skriver imorgon när ja vaknar.

God natt mina solstrålar <3



Läppförstoring......

God Morgon :)

Vaknade rätt tidigt idag men har storstädat så nu är de fint här hemma..
Elda har legat ute på tomten och tuggat på oxöra, de luktade så jävla äckligt så hon fick inte ligga inne och tugga på de så de va bara att "kasta" ut henne de är ju ändå så himla fint väder så de va bara bra!

Sara kom hit för någon timme sen så vi har druckit kaffe å umgåts litegranna :) Mys!


Mamma kom in med posten för en stund sen då ja fick hem ett paket, haha ja och Natha klickade hem ett läppbalsam med förstoring från Style By Tyra, haha jag och Sara kletade på de på läpparna å j*vlar vad de sved och tro mig dom vart större HAHA! Kostar bara 49 kronor så ni som vill "prova" på att få större läppar kan ju klicka hem de.. Ni får före och efterbilder ikväll, de funkar inte som ja vill å lägga upp bilder.. :/



Klockan börjar närma sig 3 då ja ska jobba, ååh vad jag inte vill jobba idag när de är så himla fint väder.. :( Men men ja måste då ja vill ha alla pengar ja kan få.. ;) Slutar ju 21:00 så vet inte vad som händer efter de faktiskt.. Det är ju Påsklov nu så man vet aldrig va som kan hända :) Något förslag på vad man kan göra när man har lov? :)

Nu ska jag fixa iordning mig sen ner till jobbet :)

Puss på er! <3


Som ja sa, mer uppdatering! :)

Visst är det härligt att solen tittar fram och att det har varit hela 18 grader idag? Jag är sjuukt nöjd och det är riktigt skönt att sommaren är påväg! ;)
Har redan planerat lite vad som ska hända i sommar en sak som står på listan är att åka till Skara Sommarland (http://www.sommarland.se/) å de kommer nog bli riktigt roligt och mysigt.. Ska bara kolla upp om hundar får vara i stugorna som man hyr där, vet ni om de är OK? annars blir de husvagn för oss :) Men de kan ju vara ganska mysigt och annorlunda, har aldrig varit på husvagnssemester haha, man måste ju passa på lixom, de kan vara rätt naajs ändå..

Sen finns de massa saker jag vill hitta på, ååh det är de jag ÄLSKAR med sommaren att man bara kan dra iväg och hitta på spontana saker hela tiden! LOVE IT!



Sen finns de ju saker om jag HATAR och det är att när man blir äldre så kostar ALLTING så j*vla mycket, här har ni ett exempel:

Ser ni vad det är? Året man fyller 20 år så börjar man ju betala för tandläkaren så här har vi min räkning som är på 2 gånger hos tandläkaren, 3417 fucking kronor!!! Så ni som fortfarande är "små" å går hos tandläkaren sköt tänderna NOGA och se till att fixa till "felen" med tänderna så fort ni bara kan!!! Tänk er vad roligt jag kunde haft för dom där pengarna!! :( Menmen, vad gör man inte.. Nog om de, ville bara visa er som inte har fått en egen räkning från tandläkaren att de är riktigt mycket pengar man får slänga fram..



Idag har jag varit barnvakt åt min gullunge Simone, shiit vad jag älskar henne och hon blir bara roligare och roligare för varje dag som går :) Haha Sötj*vel!! <3



Nu babblar jag på för fullt, haha men ja har saknat lite att skriva i bloggen och nu när bloggen känns ny och fräsh så vill ja bara skriva hela tiden.. Åååh vad fin den är, tycker ni inte de?

Nu får ni en sista bild innan ja avslutar och det är på min prinsessa när hon & husse va ute och gick i solen:
Ignoera hennes tass den ser helt muppad ut, den gör inte de IRL men på bilden vart den helt off! ;)
Visst har vi en FIN PRINSESSA <3



Imorgon ska jag ju jobba, börjar 15:00 - 21:00 men skriver såklart innan ja börjar och när ja slutar! :)


God Natt Mina Fina Läsare, Sov Gott För De Ska Jag Göra! <3

Ni får lite posebilder tagna nyss också bara för att ja är så snäll..






Ett LITET uppehåll!

Jaa, som ni kanske märkt så har jag inte skrivit på ett bra tag men har faktiskt inte orkat.. :/
Å tycker själv att bloggen har varit riktigt tråkig, ja har inte skrivit saker som är intressanta för er att läsa.. Eller hur, håller ni inte med mig?

Så nu ska ja börja om tänkte jag! Jag tänkte först börja göra så här att ja lägger upp dagens t.ex. frisyr, dagens kläder å sådär om ni fattar..
Sen HISS å DISS lista varje Onsdag.. :) Sen så kommer de komma massa nya saker.. Ni får även komma med förslag om vad jag kan skriva om, om det är något speciellt ni känner att ni vill veta eller läsa om!

Lovar att lägga upp bild på ALLT ja köper/beställer hem å sådär.. Ska hålla er riktigt uppdaterade!

Nu har jag en ny HEADER fin va? Själv är jag jätte nöjd för de känns som att den berättar kanska mycket om hur jag är = jag är en väldigt rosa tjej men jag är ändå väldigt grabbig av mig :)


Och ni har inte missat så mycket när ja inte har bloggat då jag har jobbat ganska mycket (jag satsar på en fet lön) HAHA! :) Känns som att ja kommer ha ganska mycket pengar omkring mig snart AND I LOVE IT! Behöver lite saker nu innan sommarn kommer, ska också även göra en läppförstoring igen, tihii OM jag är glad, då jag trivdes som fan med större läppar sist ja gjorde de..


Just nu sitter jag hemma hos Sara med Sara, Carro, Kim & Elda, vi spelade Bingo Lotto tidigare & jag å Baby vann 100 kr :) Så de va ju bra! Man behöver alltid "små" pengar! <3

Vi ska väl ta och packa ihop snart och åka hem..


Kanske uppdaterar er när ja kommer hem med något roligt, tycker ni de?






GRATTIS FINASTE SARA PÅ DIN FÖDELSEDAG <3






Wohoo fick hem paket :)

Heelluu, saknat mig? SJÄLVKLART! :)

Jobbade till 21:30, gick skit bra, shiit vad jag tycker om mina arbetskompisar (dom är heelt underbara) de är då det verkilgen är kul att jobba :) Efter jobbet åkte vi som sagt och umgicks med Kims päron, då ja får ett samtal om att jag har ett paket här hemma med kläder, OM jag bara ville hoppa in i bilen och gasa hem.. ;)
Haha! Nu ska ni få se vad jag fick hem så får ni se de ja inte fotade förut som ja köpte, och det kommer komma två paket till snart (slutet av månaden) tihii ME LIKE! ;)




Klänning som ja tänkte ha på studenten,
då jag själv tycker att man ska vara söt!
Tycker inte ni de? :)



Väska som kommer användas flitigt (jag ÄLSKAR väskor!!)


Väskan. svart bikini+underdel till då man fick svarta,rosa &blåa snören till..
Bikini+underdel och två Bh utan band men man kan ha med också men de blir
perfekt i sommar till alla tubklänningar (hatar folk som har vanliga bh´s under
så man ser banden (fjortis) = MIN ÅSIKT!




MITT FÖRRA PACKET:

Kjol som man har ovanför "kärlekshandtagen" skit söt!




KORT kjol med shorts under :)




Sådär, fint va? :)

IMORGON: Så ska jag lägga alla våra smuts kläder i färg ordning i IKEA påsar för att vi har tvätt tid klockan 7, kommer bli as skönt att få allt tvättat! Vi är så lata när de gäller tvätta, när man väl gör de så är de lixom inte jobbigt.. Fattar inte att vi kan vara så lata.. :/ Tänk dom som måste tvätta alla sina kläder förhand.. SUCK!
Så de ska jag göra imorgon, sen ska ja förbi skolan och hämta uppgifter som ja måste göra..
Sen måste ja damsuga & skura golven samt plocka ihop Eldas bur då vi ska köpa en ny midre bur, haha den här buren som vi har är lixom för stor för en shäfer (stavning??) så vi får se va de blir för någon ny. den tar lixom stor plats.. :)

Fullt upp imorgon, hoppas att dom inte ringer mig imorgon och vill att ja ska jobba :/ fast ändå så vill ja jobba om ni förstår vad ja menar :P (har saker ja måste göra, men vill ändå jobba å få pengar)


Nu ska ja vila mina ögon, ställer klockan på 10:00 imorgon så ni får nog ett inlägg vid kanske 12 halv 1 beroende på hur mycket ja hinner göra :)


God Natt Sov Gott Mina Fina Läsare! <3



Titta vilken fin vi köpte som ska sitta på huset :)



Här får ni en flumm bild på oss från igår, vi hade tråkigt på Kims mammas jobb



Chill!

Helluu!

Vaknade av att Pappa kommer in och hämtar Elda :)
Somnade om, vaknade av att Elda kommer hem.. Haha..
Hoppade in i duschen sen gick ja en promenad med min prinsessa <3

Efter de åkte jag och älsklingen ner till centrum (han är hemma å är sjuk) och köpte lite frukost och middags låda till mig själv tills ikväll.. Ska ju jobba idag från 15:00 - 21:30..

Just nu sitter jag i Caféterian i skolan och har precis ätit frukost å sådär..

Snart kallar jobbet = Cash = Jag är glad :)

Efter jobbet så ska vi glida till Kims föräldrar och fika är planerna, nattfika är ju riktigt mysigt..



Kanske skriver ikväll när ja kommer hem, får se hur trötta mina ögon är.. :P


See yooou!

Puss

Jag ber så HEMSKT mycket om ursäkt mina vänner :)

Hallooj i stugan :)

Har inte haft tid att blogga, sist var i fredags då vi kollade på film, den sög som F*N! Se inte den...
Efter filmen rörde jag, Kim & Simone oss hemåt (barnvakt) vi fixade oss inför sängen, Kim satt och läste sagor för Simone, tror ni det såg gulligt ut? Tror ni jag smälte eller, Simone sitter i pyjamas och Kim ligger breve och läser, jag vart helt varm i hela kroppen, han är den som kommer bli Pappan till mina barn <3

I Lördags: Under dagen: Fikade, åkte till arninge med Kim & Linus, haha Linus tog bilder på mig när ja provade Mössor/hattar haha ni ska få se bild.. Kvällen: utgång, hade skit kul med tjejerna, satt och förfestade hos Erika där vi körde tjejspel med massa spännande frågor ;) Alltid lika kul.. Sen drog vi ner och dansade till stängning.. Vidare till "efterfest" hos Kippe & Sara där vi alla satt och snackade och umgicks.. :) (mysigt eftersnack)



Hittade ett par skor ja ska köpa när ja får pengar, 399 kronor:


Söndag: Jobbade från 13:00 till 21:30, va faktiskt roligt, man saknar alla gamlingar :)

Idag: Gick till skolan hade "möte" och visade upp lite anteckningar om filmen ja såg i fredags (pluggar upp Svenska A) Man måste passa på, skolan är ju snart slut lixom så får ta upp allt fort nu :) Men de går bra har redan gjort klart 3 kurser så nu är det bara Svenska A & Idrott så de känns riktigt skönt :)

Imorgon: Jobba från 15:00 till 21:30 det är bra extra pengar :)

Just nu ska vi kolla på film, den är redan igång, (snäll kille) haha ja ba: Vänta ja ska bara göra ett blogginlägg, jo tjena som att han väntade.. :( Film: Never back down, skit grym film har sett den förut, den rekomenderas starkt!
INFO:
Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.




Nu ska ja kolla på filmen, skriver imorgon innan jobbet!

Puss å God Natt <3


God Morgon!

Vaknade tidigt idag också, gick upp och såg att Elda inte va hemma och förstog snabbt att pappa hade tagit henne till jobbet! :)
Snacka om att dom två tycker om varandra <3
Och pappa är så himla snäll som tar henne på vardagarna..

Vaknade av att Kim ringde och bad mig öppna dörren haha han kom hem för att bajsa, stackarn! :)
Då ja snabbt klädde på mig och slängde på mig smink så nu är jag hos min fina vän Nathalie <3
Vi ska snart laga mat, faan är ju skit hungrig, så de blir naajs!

Ikväll ska vi ha en myskväll med film hemma hos Natha, så de blir jag, Natha, Kim, Simone, Linn & Lizan.
Och de ska bli så mysigt för jag och Kim ska vara barnvakt idag åt Simone så gullungen ska sova mellan oss inatt..
På Lördag morgon så ska jag och Natha åka till täby för hon ska lämna tillbaka något hon handlade förut så då följer Simone med också.
HON ÄLSKAR ATT GÅ RUNT OCH "SHOPPA" hon blir alltid stolt då hon får betala eller hålla i någon vara! :D

Film ikväll: Till de som är vackert

Fakta:
20-åriga Katarina är en tjej från en nedgången förort till Göteborg som aldrig lyckats behålla ett jobb längre än ett par veckor. När Katarina av en slump snubblar över ett klipp med Mozarts Requiem på youtube blir hon till både sin egen och omvärldens förvåning besatt av den klassiska musiken som för henne är något helt nytt. I en önskan att skapa sig en ny identitet följer Katarina musiken och ljuger sig till ett jobb som receptionist i Konserthuset. Hon lämnar sin pojkvän, sin mamma och sina vänner och inleder en relation med den äldre och gifte dirigenten Adam. Allt för att nå fram till det hon tycker är vackert. Men den nya världen visar sig snart vara fylld av makthierarkier och koder som håller tillbaka den som inte gör som den blir tillsagd. Katarina, som nu har bränt alla broar bakåt, är dockfast besluten att hålla sig kvar i sitt nya liv. Kosta vad det kosta vill.






Nu ska jag vara social mot Nathaliiiiie, skriver sen! <3




Fullt upp!

Heej!

Ursäkta för dålig uppdatering men har suttit vid datan i en sek och bokat en film...

Vaknade tidigt idag (för att vara jag, 10:00)
Gick upp och fixade mig för att gå ner till mina kära vänner! Satt där och snackade å sådär, fick mina lösögonfransar som hade kommit :) Sen så pratade jag och Nathalie med specläraren så vi ska fixa ett G i Svenska A! Naajs faktiskt..

Sen gick jag och Linus och hämtade lilla Simone på dagis och tog en lång fika som sedan blev mat :)
Efter en stund så dyker Kim upp och sen Fia MYSIGT! <3 Så vi satt där en stund och sedan mot en Second hand affär där jag hittade lite kap: En klänning/linne (kommer ha den som klänning) för 45 kr, en väska som ja tror han varit ganska dyr för endast 50 kr och sen en genomskilng "blus" 40kr as snygg med en liten bh/topp under! ME LIKE! Så snacka om att hitta bra grejer! Älsklingen hittade ett par skit dyra jeans för endast 95kr som satt hur BRA som helst på han! <3

Efter "shoppandet" så gick tjejerna och killarna åt skilda vägar så jag och Fia gick hem till henne och jag har busat med Simone som f*n, shiit vad kul vi har haft idag (min lilla prinsessa) hon är helt underbar.. Snacka om att min syster har ett sånt himla underbart barn, och att jag får chansen att umgås med henne Ååh, de gör en varm i hjärtat kan jag säga! <3

Kim dyker upp hos Fia då vi blev bjudna på middag, GOTT! Min syster är riktigt duktig på att laga mat kan ja lova er.. + poäng!



Jag hade bokat en bio film till mig och baby: Min låtsas fru, som min syster ville följa med på och SJÄLVKLART så fick hon de så vi slängde in henne på en plats breve oss.. Filmen var riktigt bra, jag älskade den. Den var underhållande jag skrattade väldigt mycket och jag är den som aldrig brukar skratta åt filmer, medans Fia satt och grinade haha hon STOR bölade (känslig?) SÖT! Kim satt också och garvade ikapp med mig :D Filmen fick än att tänka väldigt mycket samtidigt som den va väldigt underhållande.. Och tycker ni inte att det är heelt sjukt att Jennifer Aniston fortfarande är så JÄVLA snygg? Kommer hon någonsin bli ful? ALDRIG, hon är en riktigt vacker kvinna! Han gjorde de rätta valet som valde henne!

JENNIFER ANISTON



VS

BROOKLYN DECKER

VEM HADE NI VALT SOM KILLE?


Jag idag påväg till bion, lite uttråkad i bilen? ;)
(ursäkta dom suddiga bilderna!)




God natt på er <3



RSS 2.0