Hej å hå! :)

Tjeenare alla glada! :) just nu sitter jag hos Fia och väntar på att Kim ska hämta mig så jag kan åka hem och fixa mig för ikväll, ska hem till min vän Linn som fyller år! Så vi ska grilla och mysa lite.. :) skönt att de blev sol idag iaf.. :) skriver senare. Puss på er!


Sol :)

Heej alla glada! Idag är det sol! Eller ja sol moln sol moln men de är iaf sol! :) hihi! Sitter på baksidan och kollar på när Kim har klippt gräset och fixar med poolen :) snacka om skönt att kunna sitta i den snart å svalka sig när värmen kommer på riktigt! NAJS! :) idag ska vi åka en sväng till Täby så Fia kan lämna tillbaka kläder hon köpte igår som inte passade. Och jag ska förbi min gamla chef och lämna papper som han ska fylla i. Ikväll ska vi laga jätte god middag, de blir laxfilé med färskpotatis och kall dill sås! GOTT! Efter de ska jag och Natha gå på bio och se filmen LOL som den heter, den verkar bra, en riktig tjej film! De gillar jag! :) skriver senare ska kolla om älsklingen min behöver lite hjälp. :) puss på er! Här har ni bild på mitt nya halsband, resten kommer sen.


Förresten, såhär snygg är jag just nu med Kims Sverige one piece, eller hur de stavas.. ;)


Kvällsinlägg! :)

Hej alla! :) idag har jag hunnit med mycket.. Åkte till Täby med syster Fia och Kim.. Vi åkte till en second hand affär i Täby liten & stor tror jag den hette, dom hade SJUKT mycket kläder till bebisar men dock väldigt dyrt. :/ när de är begagnat tycker jag de ska vara billigt.. Efter de tog vi en prommis till Täby centrum och vi kollade runt i affärer och jag fick med mig BRA saker hem två par mamma byxor och en bh i min storlek, haha!! Tuttarna har växt son fan å jag har inte hittat en enda som har suttit bra men nu lyckades jag! YES!! :) sen köpte jag ett jätte fint halsband & en ring :) sen åkte vi hem till Fia och fikade lite då jag kom på en super bra ide att åka och köpa en pool så de gjorde vi, hihi! Så imorgon blire att få ihop poolen och fylla vatten för i helgen ska de "tydligen" bli bra väder. *hoppas* :) tar bilder på poolen imorgon och de jag har köpt! Bra ide va? ;) nu ligger jag i sägen utmattad och ska sova snart.. Så vi hörs imorgon mina underbara läsare. Puss på er


Helluu!

Vaknade typ nyss har sminkat mig å sådär ska iväg med syster och kolla lite bebis kläder! :) MYS! Idag är det sol och riktigt fint väder *GILLA*!! Har inga andra planer för idag faktiskt tar dagen som den kommer! :) nu ska vi kila men bjuder på två bilder jag tog nyss! Skriver sen, puss på er! <3


Dålig uppdatering idag, SORRY!

Heej mina fina läsare! :)
Idag när jag vaknade så fick jag väldigt bråttom för skulle till barnmorskan och lyssna på "kevins" hjärtljud och gå igenom lite saker med henne :) Alltså vet ni hur lycklig jag blev när jag hörde hans hjärta dunka, det finns ju en sån där apparat som man kan köpa och ha hemma fatta vad underbart å bara ligga i sängen på kvällarna och lyssna på bebisens hjärta! <3 Jag MÅSTE/SKA köpa en sån, punkt slut!
Höll iaf på att börja gråta när jag hörde iaf.. <3 (av lycka)
Efter de så åkte vi hem pga, jag har mått dåligt typ hela dagen har bara legat och tagit de lugnt, vet inte vad det är med mig idag, kanske börjar bli sjuk eller nått.. Menmen..
Kollade nyss på en film "En gång i Phuket" den var sjukt bra om man frågar mig, gillar svenska filmer som fan! :)
Nu ska jag nog sätta på en till film och mysa ner och sedan sova.. Jag skulle kunna ligga i sängen hela dagarna och bara ta de lugnt å mysa! (om katten själv får välja) ;) hihi!
Skriver sen mina kära läsare! Puss på er <3

Magen v.20

Här har ni en dålig bild på magen, då svårt att ta själv ber Kim hjälpa mig med en bättre sen! :)


Nöjd å glad trots vädret! :)

Heej mina fina!
Kom nyss hem från Väsby jag å älsklingen tog en tur dit så jag kunde gå till frisören å klippa mig :) vart jätte nöjd även fast de bara var topparna som rök men dom var riktigt slitna. :) sen passade jag på att köpa en ny fin klocka då jag har börjat använda de varje dag nu! :) brukar känna mig så "tung" med massa smycken typ att man inte kan röra sig men de verkar ha gått bort! :) nu sitter jag hemma å ska slänga ihop lite mat tänkte jag :) är super hungrig. Men skriver sen! Någon som vill se en magbild senare? ;) puss på er!


Haha ni är för roliga! :)

Yes! Jag & Kim ska få en pojke och namnet har vi bestämt och det blir Kevin (hoppas han ser ut å kunna heta de när han kommer) Jag är i vecka 20 nu och är beräknad att föda den 13 november :)
Känner att det kan vara skönt för mig att få skriva av mig lite här i bloggen igen..
Det har hänt en del sedan sist jag bloggade, jag fick sparken från jobbet pga att jag är gravid, vilket inte är så roligt men jag ser hellre fram emot att bilda en familj med killen i mitt liv i stället för att jobba på ett jobb där jag var hatat pga att jag är gravid, chefen klagade på mig hela tiden även fast jag inte gjorde något fel å ja han var riktigt dum i huvet.. Men det är över nu, nu går jag hemma och njuter av ledigheten med en växande mage! :)
Nu har mitt illamående gått över känns de som har inte mått illa på 3 dagar nu vilket känns jätte skönt, har mått illa konstant hela tiden fast i början så kände jag ingenting, jätte skumt men alla är vi olika. :)
I fredags kände jag en fot i magen, kan ni fatta vilken känsla att känna att man vekligen bär på en bebis, jag ville bara börja gråta av lycka.. <3 Och efter jag kände foten så tryckan han där med foten hela tiden, känns verkligen som att jag får kontakt med han även fast jag inte har gått så långt. Känns så overkligt på något sätt.. :)
Mina intressen nu för tiden är att fiska, fy faan vad mysigt det är, det är så lugnt och man kan verkligen bara sitta ner och koppla av.. Kim tycker också att det är roligt och att kunna hitta på så mycket tillsammans är så fruktansvärt roligt.. Kim är verkligen min BÄSTA kompis och världens BÄSTA pojkvän på samma gång.. Jag kan prata med han om allt mellan himmel och jord.. Jag är så glad över att jag har honom vid min sida och att vi nu ska bilda en riktig familj. <3
Idag fyller min kära syster Sofia år så vi har varit där hela dagen och fikat å fikat å fikat haha jag har nog druckit minst 8 koppar kaffe där idag.. Haha sen så grillade vi kött, champinjoner (stavning) och haulomi (stavning) shiiit vad gott det var och till de hade vi färskpotatis kockad i dill och en super god sallad med jätte god dressing på..
Nu när man är gravid så äver man oftast mer och uppskattar mat på ett annat sätt. Jag har börjat äta jätte mycket men jag har inte gått upp ett ända kilo i vikt vilket är jätte sjukt. :/ Nu sägs de att man ska ha gått upp några kilo och jag som brukar ha lätt för att lägga på mig lite extra kilon inte ens har gått upp nått.. :/ Men jag är super GLAD för de :)
Nu ska jag inte tråka ut er utan ska sätta på en film och mysa mig ner under täcket. :)
Ska se en ny film som heter Project X.. Det sägs att den är skit bra så måste ju kolla om den verkligen är de :)
Skriver imorgon å här kommer lite nya bilder (har blivit brunett också!) :)
Puss på er! <3

Heej på er ALLA igen! :)

Heelluu!
Tänkte att jag ska börja blogga igen! :)
Någon som känner att dom vill följa mig och min graviditet? :) <3
Skriver ett inlägg ikväll så får ni veta vad det är jag har i magen! Tjej eller Kille? Det är frågan :)
Puss på er!

RSS 2.0