En omgång till med bilder så de inte blir som alltid med dubletter!! :)

Födelsedags-Barnet Amilia! <3 Älskar Dig!


Snart läggdags!

Har precis varit på långpromenad med Elda, Kim & Kims pappa :) påväg tillbaka så stannade jag och köpte varm choklad snacka om gott nu i kylan.. Vi var ju på kalas vilket var mysigt MASSA barn, GULLUNGAR! :) efter de har vi inte gjort så mycket, blev bjudna på middag hos syster Fia så de blev Kragsta gulasch (de vet alla Vallentuna bor vad det är) hihi, gott som bara den.. Sen hyrde jag och älsklingen en film som heter KYSS MIG och den var skit tråkig! Helt värdelös, hyr den inte.. Aja nu är de läggdags skriver imorgon.. Puss på er!


2-års kalas!

Vaknade för en liten stund sen, fick skynda mig ut med Elda, Kim slängde igång kaffe bryggaren och nu sitter jag och röker med kaffe och ska snart åka på kalas.. :) Min brors dotter fyller 2 år, GRATTIS GULLUNGE! <3 skriver sen! Puss på er..


Blogg.se fuckar ur?!?

Varför blir de dubletter av inlägg å MASSA bilder?! :/ BAJS!


TIPS! Loreal's schampo & inpackning (repair) kört den sen ja typ va 13 år.. GRYM!


Badar! :) <3

Update från badkaret, har precis varit ute på en långpromenad med Elda.. :) och nu ligger jag i ett jätte varmt bad med inpackning i håret.. Och äter choklad. :) MYS! Skriver sen!


Badar! :) <3

Update från badkaret, har precis varit ute på en långpromenad med Elda.. :) och nu ligger jag i ett jätte varmt bad med inpackning i håret.. Och äter choklad. :) MYS! Skriver sen!


God morgon! :)

Skönt att man fick sova såhär länge även fast man sov med en 2-åring! Hihi. <3 just nu sitter jag på balkongen och röker, simone och Kim myser i sängen! :) ska fixa mig nu sen till centrum., skriver sen. Puss på er


Sovdags! :)

Halloj mina läsare! :) har precis kollat på en film dock gammal men den heter Be cool, vet inte riktigt om jag tyckte den va bra.. :/ vi var ju hemma hos syster och hälsade på så när vi skulle åka hem så ville Simone så gärna följa med oss hem och sova kl va lixom 21:00, var ju sovdags för henne för länge sen men va säger man till världens gulligaste unge? KLART hon fick följa med, hon och jag slog på filmen då men då säger hon Malin, jag är trött så jag bäddar ner henne i soffan med en flaska välling och vips 5 min å Sötnosen sov! ;) snacka om lätt unge.. Så imorgon ska vi en sväng och kolla i Täby centrum, då blir Simone glad, och de gör mig glad! <3 sådär nu har jag och Kim också bäddat ner oss så jag säger GOD NATT! Puss på er!


Liten paus! :)

Hej mina kära! :) har inte gjort så mycket under dagarna jag inte bloggat, har bara tagit de lugnt och fixat iordning våra saker.. Idag gjorde jag naglar och är jätte nöjd, har hittat en tjej som är GRYM! :) skit kul faktiskt.. Just nu är jag hemma hos min syster och myser lite men ska nog åka snart och kanske hyra en film eller nått.. :) vad annars kan man göra? Finns typ aldrig nått att göra nuförtiden.. :/ men men.. Här får ni två bilder på mina fina naglar!! FINA VA?!?


Sådär!!

Nu känns allt lite bättre, imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig! SKÖNT! Idag har jag inte gjort så fruktansvärt mycket utan jag och älsklingen vaknade runt 13:00 han är sjukskriven.. Så vi fick sova ut tillsammans vilket behövdes! Sen gick vi en lång promenad med våran prinsessa och kollade runt lite i arninge centrum.. :) mysigt! Bara han och jag! <3 nu väntar vi på att maten ska bli klar de blir ris och kyckling i ung! GOTT!! :) hihi.. Men skriver senare. Puss på er! Haha tycker ni om eldas dress? SÖT ELLER HUR?


:/

Hatar när man inte kan sova för att man bara ligger och tänker! Allt är så struligt just nu och jag är inte riktigt på topp! Känns som att allt håller på att falla i bitar.. Tänk när man var liten man hade inga problem på samma sätt, då ville man ha en Barbie som man låg och funderade över på kvällarna men nu är det helt annat.. Just nu vill jag bara ha närhet, jag vill känna mig älskad....


Trött tjej!

Så nu ska ja sova tänkte jag! Skriver imorgon! Kommer dock ha fullt upp så lovar inte när de kommer ske! Men de märker vi! Här får ni två ny tagna bilder, haha trött å SLITEN!


1 januari 2012!

Hej alla! Hoppas att ni har haft en grym start på de nya året.. Själv så åt vi på en grym resturang igår och vid 12 slaget skålade vi med champagne vid slottet i Stockholm! Sjukt mysigt. Sen drog vi till en konstig hemma fest, alla var skit skumma! :/ haha så vi satt mest och skrattade åt folk. Sen drog vi hem och tokdäckade på 1 minut! Haha.. Med det var en riktigt lyckad nyår. Så nytt och och nya tag! Hoppas de här året blir lika bra fast bättre än 2011! :) just nu ligger jag på soffan hos mamma och pappa och degar. Är bakis.. :/ fast de hör ju till.. Hihi! Älsklingen är och kör iväg massa saker så vi får plats med våra saker i en container.. Måste ha massa saker där eftersom vi ska bo hos Kims pappa i hans lägenhet, alla våra saker får ju tyvärr inte plats! :( idag blir de en slappar dag fast ändå inte, måste köra våra saker till Kims pappa också eftersom på måndag ska vi lämna nycklarna till huset och "vara ute" därifrån. Men skriver senare om ja får en lucka över! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!! <3


RSS 2.0