Syster & Jag i helgen! <3 Love yoou!


Varför?!?!

Jag och älsklingen kom precis hem, vi orkade inte bara ligga hemma i sängen och ruttna så vi åkte och kollade på hans lillasysters hoppträning! Hon är sååå duktig :) Önskar att jag också var så modig som hon är och kunna rida så! Funderar faktiskt på att börja rida igen för någon tränare eller kanske börja rida på ridskola igen! Tror de skulle vara väldigt roligt! Måste hitta något intresse iaf! Kanske börja på dans, men tror att man tröttnar ganska så fort! :/ Aja, efter träningen så åkte vi hem till hans föräldrar och fikade lite, Mysigt som vanligt! <3

Påvägen hem så blev vi stannade av Polisen! Fy faan för dom, vi fick böter! :O Tänk att dom inte har något annat för sig än att jävlas med folk! Usch vad trött ja blir!

Nu sitter jag här i sängen och funderar på att titta på någon bra film! :) Men vet inte vad som är bra så får kolla runt lite på internet!



See yoou babes! <3


Uttråkad!

Heej!

Vaknade 07:12 idag och va tvungen att kasta mig upp ur sängen eftersom ja skulle ner till doktorn och de öppnar kl 8.. Jag han iaf dit :) Min snälla älskling körde mig, han är verkligen BÄST! Älskar han som faaan!

Jaja, fick iaf reda på att ja har halsflus! Fy faan! Ja orkar inte vara sjuk! Så nu ska ja äta medicin i 10 dagar!

Har inte så mycket att skriva om eftersom ja bara är hemma så de är inte så mycket som händer..


Skriver sen!


Puss på er! <3






SJUK! :(

Heelluu..
Inte skrivit på hela dagen men har sovit för de mesta! Är jätte sjuk, har feber och ont i halsen! :(

Tittade nyss på en film med älskling som heter Eve och Adam, en gammal film men hade ingen annan i närheten. Den va helt okej, men lite långtråkig!

Vad har ni gjort idag?



Puss <3


Puss på er alla! <3




Heelluu!

Har inte så mycket att skriva om, va i stan idag med Nathalie, fick så sjuuukt ont i fötterna av att  gå! :/
(nya skor) men men, ja köpte iaf en lång t-shirt med typ glitter på axlarna himla söt till vardags. Sen fick de bli ett lång linne med lite fina mönster på! Är nöjd! :)

Älsklingen har lunginflamation och någon infektion i kroppen! :( Tycker så jävla synd om han.

Nåjaa har inget mer att skriva om utan bara att nu ska ja MYSA!




Puss & Kraaam mina SÖTA! <3


Idag blire mys!

God Morgon, eller va man säger! :)

Har inte sovit någonting inatt! Är såå sjuukt trött! :(
Började 8:20 va i skolan 08:05 älsklingen körde ner mig för han skulle till doktorn, stackarn tror att han har lunginflamation!

Första lektionen hade vi Svenska och nu har vi de igen! Det är ganska slappt så de är skönt.. Man får typ göra vad man vill, åå de tycker ja om! ;)


Idag efter skolan ska jag och min älskling Nathalie åka till stan och kolla runt lite och sätta oss på något mysigt fik och fika! BARA HON Å JAAA MYSIGT! <3 :)

Sen har jag inga planer faktiskt, får ta dagen som den kommer!

Sara min lilla älskling har varit borta en vecka! Träffade henne idag första gången! Hon är bruuun! :( Dumma henne, känner mig som en riktig blekfis brevid henne! Har saknat henne som faan! <3 Hon hade köpt ett jätte fint armband till mig! SÖTNOS! Taaaaaack!


Jag och Sara för ett tag sen innan utgång! <3




Sorry..

Heej!

Uppdateringen är inte helt ok! Skulle skriva ett inlägg från min pojkväns Iphone men kunde bara skriva rubriken fick inte upp tangenterna för själva texten!

Igår va ja som sagt ute och skulle festa med brudarna! Vi gick till ett ställe som heter The Bridge trodde de skulle vara najs men haha shiit BARA fjortisar! Haha vi drog där ifrån lika fort.. Vi skulle försöka leta efter något annat ställe men fastnade på Subway såå jävla gott! :) Sen ringde vi min pojkvän så fick han komma in och hämta oss så åkte vi ner till krogen här i Vallentuna istället! Haha men de va ju inte bättre där, ett band som heter EMO spelade, inte riktigt min musiksmak men va ändå där tills de stängde.

Idag har ja inte gjort så mycket, vaknade vid 12 gick upp och tog en cigg och tog en snabb dusch sen gjorde ja ett försök och väcka min älskling, gick INTE bra alls, slutade med att ja somnade med handdukar å allt på mig, haha hur svår tror ni han är och väcka, haha till och med satt ja somnar! Iaf vaknade halv 4 då va den dagen borta :( Vi gick upp och målade lite (oljade) in huset. Eller ja gjorde inte så mycket fick kramp i armen ;P

Sen åkte vi hem till älsklingens föräldrar och drack lite kaffe å snacka skit.

Åkte och hämtade upp Nathalie så åkte vi ut till skogen så fick hon och ja köra :) AS KUL! Fast ja höll på å köra ner i diket haha Shiit Kim skrek å ja vart rädd. (A)


Nää nu ska ja mysa med min älskling som redan somnat! Men ska väcka han jag måste ju ha en godnatt puss! <3

Han är så snäll han ska köra mig till skolan imorgon! SKÖNT slipper gå upp så tidigt!



Pusspuss GodNatt <3



Fredag..

Heelluu!
Nu va fredagen över, skönt faktiskt, vill att de ska bli lördag eftersom de är då de är FEST! :)
Imorgon ska vi tjejer ut, Jag, Nathalie, Sofia, Linda, Annie och Lizza! Ska bli sjuukt kul, har planerat de här jätte länge kommer bli grymt. Vi ska iaf in till stan, men innan så blir de förfest i Väsby! Woop Woop! 

Idag har ja hunnit med en del roliga saker, Vaknade och gick och duschade haha när ja precis hade satt på raklödder på benet så knackar de på toa dörren, haha tänkte baah va fan kim ligger ju och sover, Men icke sa nicke han skulle komma in och duscha med mig.. SÖTNOS haha han ska alltid komma efter en stund när ja redan börjat duscha, han vill alltid duscha med mig. <3 Min gosunge! 

Efter de så gick fönade ja håret och sminkade mig å sådär, efter de så åkte vi till min Farmor som bor i Väsby, fikade lite och åt lunch! Hon hade gjort hemmagjord lassange, goootttt! Mina systrar va redan där så de va en liten släkt träff.. ;) Som typ varje dag! ÄLSKAR MIN FAMILJ!  

Och Lena ringde och tjatade på mig hela tiden att ja skulle komma  hem till henne. Vi planerade att vi skulle ha en mysdag idag och äta kräftor.. Så efter en stund så åkte vi mot Vallentuna och hämtade kräftorna och åkte hem till Natha och Lena (lena är nathas mamma). Guuud va gott de va med kräftor asså, ja tröttnar aldrig! ;) Älsklingen och Natha sitter breve och ser vääääldigt äcklade ut. Hihi.. Vem faan bryr sig? Ingen har tvingat dom å titta på :P

Sen åkte vi hem till babys föräldrar och fikade och kollade på något skit som gick på tv.. Men de va mysigt, som alltid! <3

Oj de här blir långt men är inte klar än ;) Vi åkte ut till Markim så jag och Natha fick köra lite bil, GICK FAKTISKT SKIT BRA! Är ganska stolt över mig själv, trodde ja skulle köra av vägen när ja möter en bil på världens smalaste väg och måste tänka på att hålla utåt och släcka helljusen samtidigt :O Haha men vi ÖVERLEVDE! ;)

Sen åkte vi 3 hem till mig och baby och åt rostbiff och potatissallad, inte för att ja åt med de gjorde dom. :P Vi tittade på ett tv program som ja tittade på när ja va typ 7, 8 år haha..  Skit läskigt.


Nä nu ska ja inte trötta ut er..


See yoooooou <3


Tröttis!

Heellu!

Är helt slut efter idag asså, vid typ tjugo i 2 så skulle ja börja röra mig mot stallet men då ringde min syster och sa att min brors tjej hade jätte ont i livmorden och kunde inte gå så jag fick ringa efter skjus och så åkte hon och jag till dandryd, satt på den där jävla gynmottagningen i över 3 timmar, vi båsa lessnade på de och vi gick och frågade dom hela tiden när är de våran tur men då sa dom snart om kanske en halv timme, vi sitter där och väntar och väntar sen tillslut så kommer en tjej och säger vi kan tyvärr inte ta emot er de är folk som har ondare än dig som vi måste ta före? Så ni får vänta ett tag till, då frågar vi ungefär hur länge, då säger tjejen jaa kanske två timmar..:/ Säger man så!?!?!? Så min brors tjej lackade och vi åkte hem! Vad är de för jävla stil..Hur kan hon avgöra vilka som har mest ont? :@

Sen åkte jag iaf till stallet och fixade allt, duktig ja e! <3 :)

Efter stallet så åkte jag ner till Nathas jobb (sibylla) och satt där och pratade och åt lite mat :)
När hon slutade (halv nio) så gick vi ner till centrum och köpte cigg och tog en promenad med puma!

Nu sitter vi här med varsin data och nördar :D


Juste, igår köpte jag ju en ring, kunde inte lägga ut någon bild för ja hittade inte sladden men nu har ja bild, inga bra men dom duger ;)




Puss <3


LEDIG!

Heelluuu..

Har varit ledig från skolan sen igår, så jävla skönt att bara vara hemma :D
Igår åkte jag natha och simone till täby och kollade lite, fick bara med mig en ring hem :) Sjuukt snygg!

Idag ska ja till stallet och mocka och fylla hö påsar. Hatar höet vi har är så allergisk så går utslag och svårt att andas! Inte kul!  :(

Har inte så mycket att skriva om, sitter just nu och väntar på att mina systrar och Annie ska komma hit! <3


Skriver sen!
Puss


Real Love! <3




Godenmorgon! :D

Tjaa :D

Har inte sovit speciellt mycket inatt, sov cirka 2 timmar. När klockan rinde så kände ja såhär va fan jag somnade ju nyss varför ska ja upp nu för? Haha men de va bara att gå upp halv 7.. :/ SUck! Jag duschade och fönade håret och sminkade mig, valde ut kläder. 07:22 hade jag ingenting att göra då va jag helt klar! Faan hade ju kunnat sova en halv timme till! Började 08:20 idag.

Just nu sitter jag på lektionen, vi har Handel, det är ganska okej de ämnet faktiskt..

Har inga planer för idag faktiskt, det är inte så himla fint väder så de blir väl en sorgsen dag hemma med älsklingen! Men får se hur de blir..


Ser ni hur skönt de här ser ut? Mina två favoriter i Thailand! <3 Fy faan vad jag saknar de, det va så himla underbart!




Puss!

Folk säger att jag ser "divigare" "bitchigare" ut i blont, men ja kan nog inte hålla med..
Haha, vad tycker ni?




Vad gör man?!?!

Heelluu..
KAN INTE SOVA! Faan, varken jag eller älsklingen kan sova.. Vi gjorde ett försök men slutade helt fel. ;) Och sen kunde man ju inte somna.. Har ju skola imorgon känns ju jävligt irriterande, eftersom ja ska gå upp 06:30 :O
Men jag har tur som har världens bästa pojkvän som kan köra mig imorgon till skolan, han ställer faan alltid upp på mig! Älskar han så sjuukt mycket. Finare människa kan man inte hitta! Han är min andra halva! <3

Har inte skrivit på ett tag men har inte haft så mycket tid/lust. :P
Men nu ska ja skriva varje dag, lovar!

Har det hänt något roligt för er i helgen?
Själv har jag inte gjort så mycket bara slappat faktiskt.
Har bara varit hemma för de mesta. I söndags så åke vi och röstade sen åkte vi till älsklingens föräldar och åt tårta eftersom Kims lillebror Sonny fyllde 19 år :)

Bakade chokladrutor idag så åkte jag och min syster Linda ner till min andra syster och fikade :) Så följde min älskade vän Nathalie med!


Nää nu har ja inge mer att skriva om så skriver ett inlägg imorgon när ja sitter vid skolbänken och leker duktig..


Puss & Kraam gullungar!



DAGENS TIPS!

BÄSTA Mascaran jag någonsin haft, jag har alltid använt ögonfransböjare och köpt mascaror hit och dit..
Men efter ja provade den här så ska ja aldrig byta, fy faaan va den är underbar.
Behöver inte hålla på med mascaran i 5 min varje morgon och böja och ha mig.
Det är bara några få drag som behövs sen ser den perfekt ut..
Och ett stort + den är hur lätt som helst att tvätta bort, man behöver inte stå en kvart och gnugga och få tvål i ögnonen, det går nästan bort med bara vatten..

Mee Looove! <3



FÖRLÅT!

Heej..

Har inte skrivit på hela dagen, jag vet as kasst av mig men har haft fullt upp. Nu är jag äntligen klar med arbetet i samhällskunskap, va länge sen ja verkligen tog tag i något så mycket att ja sitter hemma frivilligt och jobbar :/ Tragiskt men sant.. :P Men jag har lovat mig själv att ja ska verkligen skärpa mig och det har ja gjort, har varit i skolan varje dag! Har varit borta en dag från skolan bara! Och det är sjuuuuukt bra för att vara jag! <3
Är faktiskt väldigt stolt över mig själv.. Har gjort ett arbete på 5 a4 sidor! Faan va grym jag är..


Nu börjar hösten rulla in och de blir kallare och kallare för varje dag som går..
Men det är bara att tänka positivt det måste bli kallt för att de ska kunna bli varmt igen. ;)
Fast det är ju skit mysigt när det är kallt ute, man ligger i sängen och myser under ett varmt täcke och har film maraton! Jag som är en väldigt mysig människa som älskar att mysa tycker att hösten/vinten är en mysig årstid. :) Det blir bara en MASSA mys!

Snart är det praktik i skolan och jag har som ja sa förut en praktikplats på MQ. Är jätte glad över det. :)
Har faktiskt redan bestämt vart ja ska praoa nästa gång också, men de e hemligt ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt, slutade jätte tidigt idag åkte hem till mig med syster och hennes kille och såklart Moniiie..

Sen åkte jag och älsklingen ut till Markim (där hans föräldrar bodde) och hämtade lite saker som va hans :) Så han har hållt på och fixa och dona med sina kläder..

Vi va och hälsade på min älskade Nathalie på jobbet idag också :) Sööt hon är med sina Sibylla kläder och står där och stressar röver ur sig.. Hon gjorde himlans god mat iaf <3

WOHOOO, fick hem mina skor idag! Dom där som ja la ut förut. Shiiit va fina dom är.. Dom ska invigas flitigt den 25 då det är FEST!

Nu ska ja slänga upp dagens tips..


See yooou babes! <3



a


DAGENS TIPS!

DEN HÄR ÄN DEN BÄSTA JAG PROVAT! BLIR DET BÄSTA RESULTATET EVER! <3 Trust me!


Sorry men.....

Heej!
Sorry att ja inte har skrivit på hela dagen men har haft sån huvudverk så har inte orkat sitta framför datan.. :( Nu har ja suttit vid datan en stund men va tvungen att göra en skoluppgift :( Har väldigt ont just nu i huvet :(

Har inte gjort så mycket idag faktiskt, mest tagit de lugnt.. Jag och pappa åkte och köpte naglar så jag har gjort naglar på mig själv.. : )

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. :P


Slänger upp ett sent inlägg med dagens tips..



Puss & God natt <3




FIKA!

Wuzzzuuup!

Idag har jag varit i skolan slutade halv 4 .. :/ Ussch va sent. haha

När jag slutade kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem, jag ställde mig och bakade äppelpaj, vart himla mumsig.. Jaa e duktig! :D

Baby åkte till Frank och fixade med bilen och ja sitter här hemma och väntar på att Micaela ska komma och hämta mig så ska vi åka och fika! Har saknat henne som fan, har inte träffat henne på hur länge som helst.. Hon är såå himla rolig att vara med.. Så de ska bli jätte mysigt att träffa henne <3

Slänger in ett inlägg senare när ja kommer hem!


Vi två på en kräftskiva, efter de va de crusing i stan! <3




Dom här är påväg hem till mig! Only 299:-




DAGENS TIPS!

Här har vi den bästa inpackningen ja någonsin provat! Den är inte speciellt dyr tror den kostar runt 40 kronor..
Har provat flera olika från frisören men de har inte fuknat speciellt bra, och de är svin dyra..
Den här finns att köpa i stort sett alla mataffärer! (Håret blir silkeslent)

Lóreal Paris Elvital Total repair 5





God morgon pluttisar!

Heelluuu!

Sitter just i skolan och internet är skit seegt!

Somna på en sekund igår, älsklingen gick bara på toa så somnade ja medans, haha men sötnosen väckte mig och pussade mig godnatt och höll om mig hela natten! Då sover man bra <3

Idag vet ja inte va man ska hitta på, Natha la precis in en film på mitt usb minne SALT heter den, verkar skit bra så vi får ta och se den ikväll. :)

Skriver mer under dagen och de kommer komma upp en dagens tips snart!




Puss <3





sleeptime

Nu är det dags att lägga sig i sängen och mysa med min älskling, börjar 8:20 imorgon vilket innebär en tidig uppstigning.. Klockan 7 :O

Sååååå

GOD NATT MINA SÖTNOSAR! <3


Bild från förra sommarn om ja minns rätt..




Känner mig såå snygg just nu :P

Man ser inte masken så mycket på bild men haha ser ut som ett lik just nu!





Monstergolfen! HAHA

Kom nyss hem, har varit en lååång dag idag, ganska rolig faktiskt.. :)

När ja slutade skolan så gick jag, nathalie och Linn till Bvc och mötte mina systrar så satt vi där och väntade på att Linda skulle bli klar, efter det så gick jag, Nathalie, Sofia och Linda hem till Fia och fikade! Mys! Satt vi där i nån timme sen kom älsklingen och Isak och hämtade mig så åkte vi och hämtade en bil åt älsklingen! Haha en liten Golf, haha MonsterGolfen, se upp om ni ser en vit golf.. Haha. Vaa faan den kanske inte är världens snyggaste men om man får en helt fungerande bil helt gratis så tackar man inte neej ;) De är bara att tuta och köra..

Efter de så åkte vi hem hämtade en film, lämnade den på Ica åkte hem igen och åt mat och sen hopp in i bilen igen och ner till Fia och Jocke och fika! :) Meen de har varit en mysig dag!


Jag har fått varit med dom jag älskar idag och det glädjer mig!


Nathalie, du ska veta att jag älskar dig såå sjuuukt mycket! Saknar de vi hade förut (vänskap) haha så ni andra inte missförstår.. <3 Du är en sån underbar tjej ska du veta!


SÅådär jaa, nu blire först en ansikts skrubb och sedan en ansiktsmask! ;) <3

Slänger upp en bild så får ni se hur ssshnööög jaa e i ansiktsmask!


See yoou! <3



MINA SYSKON!





DAGENS TIPS!


När jag går ut brukar ja ha lite volym i håret då jag först tuperar och sprayar hårspray
och sedan slänger i lite pluver i håret! Blir väldigt bra resultat.
 Finns att köpa på frisörsolonger!
 Kan verkligen rekomendera den här!



Kommer med ett tips imorgon också!
(ett tips varje dag) Det kan väl vara roligt?
Ser att det är en del som läser min blogg så säg till om ni vill veta något!


Puss <3





Fyfaan för Måndag morgon!

God morgon!

Igår kväll så pratade jag i telefon med Nathalie då hon säger att vi börjar 8:20 idag, f*ck ja trodde ju att vi började 10 så hade ställt in mig på de.. Inte nog med det, när ja vaknar av klockan så orkar jag verkligen inte gå upp, fy faan säger jag, låg i sängen och kände efter i fall ja hade ont någonstans så ja hade en anledning till att stanna hemma i sängen.. Haha hade inte ont någonstans. :P FULLT FRISK!

Så ja klev upp ur sängen 07:03 och tog mig en dusch, 07:13 tog jag en morgon cigg med ett glas Obóy till :) Mums!

Eter de gick jag in och började föna håret och sminka mig..
Känner att allt kommer gå åt h*lvette i dag :( Känns verkligen inte som min dag..

Sitter just nu på lektion, har projekt & företagande. Har vekligen ingen lust att jobba! :(

Ska slänga iväg ett sms till min syster och fråga om de blir fika idag efter skolan så man har något att göra :)


Ska ge er några tips om en liten stund!


Jag & mina flickor när jag fyllde 17 år! <3
Älskar er MASSOR!



Pusspuss <3


Dom här ska bli mina, kostar 545 kr <3

Klicka för att stänga fönstret


Dance Flick

Heelluu..

Maten va himla god! Efter maten så gick jag och älskling och hyrde film, vi har typ sett alla filmer så de fick bli en som hette Dance Flick, haha när vi satte på den så kom ja på att jag redan hade sett den. Men de gjorde inget. Den är väldigt överdriven men ändå rolig. Haha

Har inte gjort så mycket mer som ja kan ta här i bloggen om ni försår ;)

Imorogn är det skola börjar 10:00 tror jaa! Så de blir att gå upp klockan halv 9 och duscha och sen fixa mig..


Slänger in ett inlägg imorgon i skolan!



PUSS & GOD NATT <3


SÖNDAG,SÖNDAG, SÖNDAG

SÅHÄR SER JAG UT JUST NU! Haha man orkar ingeting på söndagar..





Huuungrig..

Heej, det är Söndag och som vanligt finns de ingenting att göra.. :/
Ååh vad trött ja blir.. Imorgon är det skola, usch vad fort helgerna går.. :(

Idag har jag inte gjort så himlans mycket, vaknade vid 12 gick upp och tog en cigg, sen tillbaka till sängen och la mig breve min älskling som sov.. Gosade in mig i hans armar och låg där en stund tills ja tröttnade och vart hungrig.. Bad han kliva upp så vi kunde ta något att äta tillsammans, efter ett tag gick han upp så gjorde vi havregrynsgröt, inte så speciellt men de funkade :)

Sen hjälpa älsklingen mamma & pappa med gräsmattan och krattade hela! Haha fyfaan ja gick ut för att hjälpa till men de varade inte länge, Sjuuuukt jobbigt att kratta måste ja säga. Jag satt och fixade mammas naglar, hon har haft gele naglar men hon ska låta dom vila så jag satt och filade bort allting, har typ kramp i armen. Haha och jag som funderar på att jobba med de. ;) Eeeeh de är nog sånt man vänjer sig med tror ja.. Det blir nog till en vana!

Jag har tänkt och jag ska nog gå och göra en nagel kurs så fort jag slutar skolan, sen kanske man kan hyra in sig någonstans och starta eget.. Skulle vara roligt att sitta vid typ en frisör eller något så  man kan få kunder genom de, kan tänka mig att det blir svårt i början att försöka fixa kunder och sådär.. Men får se vad jag vill göra när ja slutar :) Det är iaf en bra plan tycker jag!


Nu skriver jag så fingrarna brinner.. Är såå hungrig och pappa lagar AS god mat! Thai mat (kyckling sezuan) eller va de heter.. Skulle kunna leva på det. <3

Jag och syster kanske ska bara bullar efter maten! Det är så jävla gott, och jag gör alltid samma tabbe och äter bulldeg, det är så j*vla gott men man får så himlans ont i magen efter! :( Haha, men de e smällar man får ta!

Nu ska ja hjälpa pappa och duka tänkte jag!

Jag och min älskling i Thailand! <3





God Natt <3


JAG IDAG!





Du är mitt liv!

Du anar inte hur mycket jag älskar dig, du är den bästa pojkvännen man kan ha!
Har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv.
Min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går, Trodde inte att man kunde älska någon såhär mycket som jag älskar dig..

Trodde inte att det fanns så underbara killar som du!

Dom här 5 månaderna har varit dom bästa i hela mitt liv! Kommer aldrig släppa taget om dig mitt hjärta! <3

Du är den jag vill leva mitt liv med!






Myshelg! <3

Vart ett sent inlägg men har bara legat i sängen idag och myst med min älskling..
Har bara tagit det lugnt hela helgen, rätt skönt faktiskt..

Igår så var jag och älsklingen i täby centrum som ja sa förut och mötte Kims mamma, vi gick runt där och kollade lite och fixade en prao plats till mig.. :) e
Efter de så åkte vi hem till babys föräldrar och åt middag.. Va där typ hela kvällen, sen åkte vi till stallet, pappa behövde hjälp att mocka och fylla hö påsar.. Till slut kom vi hem och satte på en film och gosade! <3

Idag så vaknade jag och älsklingen himlans sent men de va as skönt att få sova ut :)
Sen gick ja upp och åt frukost älsklingen låg kvar i sängen haha ja va på rethumör så ja gick in å började dra i hans täcke då slutade de med att han drog ner mig i sängen och började krama på mig myspys! Då kunde ja ju inte vara elak längre :P Sen tog vi en dusch och har bara tagit de lugnt hela dagen.. Vi åkte hem till min syster på en fika, så kom hennes kompis ner med nybakta bullar (både vanilj och kanel) FY FAAN vad gott de va, haha älsklingen tröck i sig säkert 4 stycken :P

Sen åkte vi hem och kollade på en film, inte för att den va speciellt bra för min del.. Haha..


Nu ska ja va social mot älsklingen som ligger i sängen! <3


Pusspuss <3


Lite små frågor! :D

1. vad heter du? Malin Linnéa
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Isabell, har alltid tyckt om de namnet
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Stod mellan Simone och Malin
4. vilket stjärntecken är du? Skytten
5. vilken årgång är du? 91a
6. vart bor du? Vallentuna
7. bott utomlands? Nope
8. flyttat antal gånger? 3 gånger
9. vart skulle du vilja bo? På en stor gård
10. vilken skolklass? 3an på handel
11. vad vill du bli när du blir äldre? Har funderat på att göra naglar men vill nog göra lite olika saker.

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca. 165
2. hur mycket väger du? 60kg
3. hårfärg och frisyr? Brunrött, lite självlockigt och uppklippt
4. ögonfärg? Gröna
5. mest nöjd med? Mina ögon
6. minst nöjd med? Min mage
7. skostorlek? 38
8. glasögon? Japp men bara när ja ska se från långt avstånd
9. har du några piercingar/tatueringar? 7 hål i öronen, piercing i läppen, piercing i naveln, piercing i tungan och 5 tatueringar

FAVORITER
1. filmer? Damage & Taken
2. låtar? Väldigt blandat
3. årstider? Sommaren & början på hösten!
4. mat/dryck? Äter nästan allt är inte så kräsen..
5. djur? Häst
6. färg? Rosa & Svart
7. parfym OJ, har många men just nu V.Beckham den lila!
8. tv-program? OC & Scrubs
9. ämne i skolan? Projekt & Företagande
10. sysselsättning? SKolan, vänner och pojkvän
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Min svarta kavaj jacka
2. vad använder du just nu för skor? Knähoga stövlar 
3. favoritfärg på kläder? Mörkgrönt svart rosa
4. favoritmaterial på kläder? Allt som inte stiks
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ingen aning
6. favoritaffärer? H&M, Gina..
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Köper inte så ofta kläder
8. favoritmärke? Oj ingenaning
9. vad har du för byxstorlek? 27 / 28 varierar går upp och ner i vikt hela tiden..
10. vad har du för tröjstorlek? S, M Beror på tröja
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Tror de är 33 kvadrat
2. vilken färg på tapeterna? Rött, beige och svart
3. vilka färger går rummet i i övrigt? ?
4. favoritmöbel i rummet och varför? Tycker om allt :)
5. vad vill du ändra där inne? INGENTING
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Jaa 3 st :P
d) stereo? Nope
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Beror på vilket fönster
8. vad gör du oftast i ditt rum? Allt :D
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Min pojkvän, eftersom vi bor tillsammans
10. favoritpryl i rummet? Ingenaning..
BLANDAT
1. vad heter din morfar? Boris och åke en riktig och en låssas
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Läpsyl, tändare och mobil
b) Väska just nu? - Data fodral, pengar, plånbok, täckstift, nycklar. Massa småskit. :D
3. vad är du beroende av? Cigaretter, vänner, pojkvän, familj <3
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Nueva från apoteket
6. vad tror du på? Att det finns någon för alla & alla har en livsuppgift
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ??.
8. vad köpte du senast? Cigg
9. har du nåt husdjur? Nopeeee


GREJER
plånbok: Brun
tandborste: Rosa
smycken: Guldhjärta på guldkedja, Fint guldarmband
solglasögon: Har inga på mig just nu men har ett par Prada hemma
underkläder: Spets & bomull
nagellack: Blå glittrigt



Pusselipuss! <3

Heeejsan!

Kom precis till klassrummet och ska plugga lite tänkte jag! :)

Efter skolan ska jag möta upp Kims mamma vi ska åka till täby och fixa en praktikplats åt mig, tänkte att ja ska praktisera på MQ. Kims moster jobbar där :)
Sen har jag ingenaning om vad jag ska göra!

Vad ska man göra ikväll lixom? Har inga pengar så kan inte gå ut, har inte så stor lust att gå ut heller för den delen..

Så de blir väl en mysig hemma kväll med älsklingen <3


Skriver mer sen när ja kommer på något att skriva om! <3



Vi har inte fått ordning riktigt än men de är väldigt fint ändå! :)

Välkommen in (Hallen)


Super sööta hall fönstret! Lite tomt men blir bra snart!


ZZZZZ! Här sover jag som en Prinsessa! <3




Badrummet (skjutdörr) Och himlans fin fondvägg! :)



Säng och garderob!



Städat hela dagen känns de som! :P

Heelluu!

Idag har jag som ja sa i tidigare inlägg varit i skolan! :) Efter det så gick jag och mötte upp mig älskling, min syster, min kusin och Mickan, vi satt på fiket och åt lite och pratade sen åkte Kim och jobba! :( Så ja åkte hem och började städa, haha shiit började med att jag damsög och fyllde upp en hink med vatten, när ja skulle börja skrura i hallen så märker jag att det är massa stora gråa klumpar överallt på golvet så sätter ja mig ner och kollar då är de massa spakel på golvet från att dom va här och fixade så de va bara ta en hink med varm vatten och en svamp och sätta sig ner och börja gnugga tog ett litet tag men till slut så fick ja börja skura sen medans de torkade så satt jag och min bror robert ihop min garderob som är i hallen :) Det vart as snyggt med alla mina skor uppradade, ÄLSKAR skor! :D När vi va klara med garderoben och allt så kommer Kim hem från jobbet och börjar skura en gång till, haha sötnos kommer hem och börjar städa på engång.. Sen slutade det med att vi började städa överallt vi damtorkade och vi damsög.. RIKTIG städ dag! Så har vi tvättat också..


Vid 7 tiden kom älsklingens föräldara och hämtade oss så åkte vi hem till Kims moster som bor i Berga (åkersberga) där vi satt och fikade och pratade, Mysigt! :)
Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt..

Lägger upp lite bilder snart så får ni se hur jag bor :)


Jag och Storebror för typ 2år sen typ.. <3



Pusspuss, GOD NATT! <3



Torsdag!

Shulululu!

Kunde inte sova så mycket i natt pågrund av en j*vla fluga som flög runt hela natten..
När jag vaknade så satte jag mig och sminkade mig då den flög runt mina ögon, haha snacka om dryg!

Just nu sitter jag hemma hos Linn och försöker plugga men det går INTE fattar ingenting :( Hatar de här med partier och skit.. Inte min grej! Fattar inte varför man ska behöva jobba med de heeela tiden! Så himla tröttsamt!

Älsklingen ska jobba idag så ja får se vad jag hittar på.. Finns inte så mycket att göra när man inte har körkort :(
Snart kommer papperna om att ja får övningsköra sen är de bara att köra så mycket som möjligt och försöka klara det här.. Sen är de bara att ta en intensivkurs och ligga i hårt och klara skiten :D

Har inte så mycket att skriva om faktiskt, så ja slänger upp ett inlägg lite senare..

Bild från igår, jag och min ÄLSKLING! <3



Puss puss <3



Bild tagen nyss :)


Lite frågor!

Vad gjorde du förra sommaren: Hmm, va med kompisar!
Svär du för mycket: Haha nästan för mycket..
När duschade du senast: Igår kväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Rosa
Vilken färg är dina underkläder: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen
Vad var det sista du sa: 
Vad är brevid dig just nu: My Boyfriend
Vad var det sista du åt: Ett popcorn
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min underbara KIM
Har du en lavalampa: Haha aa i garaget, den har playboy kaniner i som rör sig ;)
Hur är vädret just nu: Mörkt, kallt, kväll!
Vad gjorde du igår natt: Gosade med min kille
Vem pratade du sist med på telefon: Nathalie
Vad gör dig glad: Nästan allt! :) Är en glad människa!
Vart skulle vilja du åka: Karibien
Vill du ha barn: Jaaaaaa!
Vad ska dom heta: Hemliiis :D 




Heej Godingar! <3

Hellluu!

Idag har jag varit i skolan, försov mig så missade bara en lektion! Första gången jag försover mig nu efter att  skolan har börjat igen.. Har sagt till mig själv att ja ska sköta skolan nu och verkligen ge ALLT för att klara de här nu.. Känns väldigt bra faktiskt :)
Efter skolan så gick jag och Nathalie till fiket å ja åt en macka sen tog vi Simone och Amilia och gick hem  till Natha och hämtade hundarna och gick ut på en promenad :) Väldigt mysigt! När vi hade gått klart så gick vi  ner till 3 kronor (en krog) och tog  oss en kaffe och cola i solen! Har varit väldigt fint väder idag SKÖNT! <3

Nu sitter jag hemma och ska snart åka till stallet med älsklingen och mocka lite och sådäär!
Sen får jag se vad kvällen leder till ;)

Känner mig så jävla lycklig, jag har underbara vänner som jag älskar sååå mycket. Och en underbar pojkvän som är den bästa pojkvännen man kan önska sig och världens bästa familj, kan de bli bättre? NEEEJ? :D

Kanske skriver ett inlägg innan ja går och lägger mig!




Tog de här kortet häromdagen när ja va ute med mina gullungar
haha svårt å gå med två vagnar ensam så dom fick mysa i samma vagn!
Simone och Amilia <3



Puss och Kraam Sötnosar!


Tog ett litet uppehåll..

GodMorgon!

Har haft fullt upp med att fixa hemma och sådääär! :) Men nu ska ja skriva igen! 

Ska ta lite bilder sen och visa er hur det ser ut! Såå jävla mysigt, fast de är inte helt klart än! Hallen behöver fixas och ytterdörren måste målas igen, badrummet är inte heller klart :/ Men de som är klart är sjukt mysigt! <3

Igår va ja på skjutbanan och sköt lite med Pappa, älsklingen, kims pappa och kims pappas kompis :) De va väldigt roligt :) 

Sitter just nu i skolan sen efter skolan så ska jag hem och städa lite! Har typ ångest för alla kläder ja har gjort mig av med! Det blev 2 och en halv sopsäckar och en flyttkartong full! :/ Haha Det är sjuuukt mycket.. Men jag hade föör mycket kläder asså! Så nu bliree nog en shopping runda snart. Mamma sa de själv.

MAMMA : Malin, Kommer de här drabba min plånbok?
JAG: Hmm, jaa kanske ;)

Kanske åker upp till stallet en sväng och ser om man kan rida lite :) Är jätte suugen på att rida! Eller ja behöver inte rida utan bara åka upp och mocka och borsta lite <3

Nää nu ska jag vara duktig och jobba! See yoou sooon!




Igår när jag sköt! Woooop Wooop! :D


Puss & Kraaaam




RSS 2.0