Drömhus!



Kom hem för en liten stund sen.. Jag, Kim & Natha ville hitta på något så vi åkte först till Max och köpte en Lyx shake jordgubb, det är ju så sjukt gott men väldigt mättande.. Om ni tycker om den så ska jag tipsa er om att de har kommit en Lyx shake med Banan :/ Tror nog inte att den är god men man måste ju testa.. Sen så har dom höjt dom med 3 kr bara för att de börjar bli varmt nu.. HAHA!



Efter Max så åkte vi till Djursholm (stavning????) och kollade på riktigt FETA hus, har varit där 1000 gånger och kollat men man ser alltid "nya" hus som är grymma varje gång man åker dit och sen så har de kommit upp några nya hus som är riktigt grymma! Det är ett bra tips till er om ni har körkort och har tråkigt, ÅK OCH KOLLA PÅ HUSEN SOM FINNS DÄR! Ni kommer inte ångra er det är sjukt, *Sagohus* När vi åkte runt och kollade så tänkte jag såhär: Jag tror fan inte att familjerna som bor i dom där flotta husen är så lyckliga som man kan tro jag tror att det oftast är par som är riktigt griniga, männen får aldrig sex av frun då dom går på stippklubbar och ligger med 20 åringar.. Vad tror ni?? Jag tror inte att deras liv är bättre än dom som bor i lägenhet bara för att dom har pengar.. Människor som har mycket pengar har oftast mer problem (pengar skapar oftast problem hos folk)
Dom med mycket pengar har oftast bara falska vänner som bara utnyttjar dom..
Påtal om att männen ligger med 20 åringar så vet ja än här i Vallentuna (en mamma) som ligger med din dotters killkompis, hur sjukt är inte de? Jag skulle aldrig kunna umgås med "min" kompis om den hade legat med min morsa *vidrigt* och jag har hört att mamman blev kär i snubben och började köpa massa saker för att försöka få han att stanna kvar.. Desperat?? YES! Får man inget annat så får man väl köpa till sig de.. Världen blir bara sjukare å sjukare..

Slutpratat om de..


När vi åkte runt i bilen så tittade vi ut och upptäckte att månen va HELT KONSTIG.. Jätte stor jätte orange och JÄTTE långt ner när vi va påväg hem så va månen HELT borta vi såg den ingenstans.. :/ Molnen va skit konstiga och allt va helt muppigt, jag fick rysningar.. Ni har hört om "rycktet" 2012, kan de stämma?!? Man börjar ju undra, det händer nya tragedier VARJE dag..

Lite info om 2012:
Mayaindianerna var ett folk som levde i Sydamerika mellan åren 250-950 e.Kr. Fast det visste ni nog. Vad som är intressant med Mayaindianerna var deras besattahet av tiden. Genom att studera himmeln så lyckades de komma på ett tidssystem som anknöt till astronomiska observationer av solår, månår och Venus synodiska perioder. Andra matematiskt väl definierade tidsperioder hade rituella ändamål utan synbar anknytning till kända naturcykler. Sin matematik baserade mayaindianerna på talet 20. Genom att studera mayakalendern så har forskare med gapande munnar fastslagit att mayaindianernas förståelse för cykler av planeter, solsystem, stjärnor och till och med galaxer vida övergick de kunskaper vi hade för bara 20 år sedan. De visste till exempel att vår galax roterade runt ett svart hål och hur jorden förhöll sig till det, något som vi först greppade på 90-talet.

Mayakalendern innehåller också en rad profetior om vissa naturcykler och händelser i framtiden. Men här är det relevanta: Mayakalendern slutar den 21 December 2012. Enligt deras planetära cykel så kommer då jorden och solen stå i en perfekt linje med vår galax "ekvator", något som vi med moderna mätinstrument nu kunnat verifiera. Mayaindianerna menade att då skulle jorden, som vi känner den, gå under. Vissa hävdar att på den 21:a December så kommer jorden genomgå ett så kallat "pole shift" som innebär att de magnetiska knytpunkterna (nordpolen och sydpolen) kommer flyttas vilket kommer leda till globala naturkatastrofer och till slut mänsklighetens undergång.

Den som startade den här "rörelsen" var en kille vid namn José Argüelles som var fascinerad av det gamla kinesiska spådomssystemet I Ching (förändringsboken) som är den äldsta bevarade boken i kinesisk kultur. Det går till såhär: Du kastar tre mynt sex gånger och om två av mynten är klave så målar du ett helt streck på ett papper. Om två av mynten är krona så målar du två streck bredvid varandra. Du gör alltså det här 6 gånger och får då fram ett hexagram som du kollar upp i boken och så ger den dig råd om kärlek, karriär osv.

Vad José gjorde var att han tog dessa 64 olika hexagram och räknade samman dom till en matematisk graf. När han studerade den här grafen testade han att göra den till en tidsskala. Han började med datumet då I Ching är daterad och gick helt enkelt framåt. En graf, som ni vet, går upp och ner och när han tittade på stora civilisationers uppgång och fall så märkte han att de stämde förvånansvärt överens med hans tidsskala. Romarrikets fall, amerikas upptäckt, andra världskriget osv. Tidslinjen slutade i alla fall på ett väldigt speciellt datum: 21 December 2012. Först flera år efter sin upptäckt så ramlade han över mayakalendern. När han såg att de två profetiorna stämde överens var domedagshysterin ett faktum.



Sådär nu är de läggdags för mig! :)

Sov gott å ha de bra! Skriver imorgon när ja vaknar


Kommentarer
Postat av: camilla

Intressant läsning, viste faktiskt inte detta =)

2011-04-20 @ 05:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0