:)

Heelluu :)

Imorse lämnade jag och älsklingen Elda hos Sara för hon skulle passa henne så jag stannade kvar en stund och åt frukost och fikade lite :) Väldigt mysigt..

Sen gick jag till skolan och pratade med läraren sen fick vi sluta, slapp dag? NAJS!

Så nu sitter jag hos Sara och ska snart äta nudlar..

Gick förbi Ica påvägen hit och köpte en blombukett och en vas till Sara som inflyttningspresent och för att hon är så snäll och tog Elda idag :)

Har inga planer på idag vad jag vet, vi kanske skulle följa med Kippe & Sara till Ikea och kolla lite :) Mysigt..


Skriver sen..

JAG & SARA <3






Pusspuss!!


Dåliga bilder.. :/

Heej!

Kom hem för en stund sen har bara hunnit duscha, har varit hos Kippe & Sara och hälsat på. :)
Dom har de så fint nu, riktitg mysigt.. <3


Har tre bilder från idag, dock är dom väldigt dåliga med tanke på
att hundarna ALDRIG stod still :(
Men lägger upp ändå.. :)

GUNNAR & ELDA <3



SEN MYSTE JAG OCH ELDA NÄR VI KOM HEM <3



Nu ska jag, Kim & Elda sova, är sjukt trött och kan
tänka mig att Elda är heeelt slut efter idag. :)

Skriver imorgon..

GOD NATT!



Mormor <3

Hellu mina fina!

IDAG:

Vaknade ju skit tidigt för att ta ut hästarna sen så åkte vi hem och myste lite med varandra (jag&baby) sen så bestämde vi oss för att åka hem till min kära MORMOR, hon är lite speciell men väldigt underbar. <3

Vi tog såklart med oss Elda så hon och Gunnar fick leka :) Gunnar är mormors chihuahua, det är Kims mammas gamla hund! Han har blivit så himla fin. Och om dom lekte vilt haha shiiit man såg dom knappt för dom sprang så fort. Väldigt roligt att se faktiskt :)

Sen fikade vi, mormor hade bakat semlor med grädde och mandelmassa :) Brukar inte äta de men dom va små och goda (inte mycket grädde, får ont i huvet då) Haha jag är fan konstig, hur kan man få huvudvärk av grädde? :/ Skumt..

Sen så åkte vi förbi en nyöppnad hund & hästaffär och kollade shiit vad stor affären va alltså och dom hade grymma saker till bra priser ME LIKE! Vi fick med oss en leksak och lite hundgodis (måste ju belöna min ängel när hon är duktig, som hon ALLTID är!) VI har fan världens underbaraste hund, hon är BÄST!


Efter affären så tog vi en sväng förbi Kims föräldrar och snackade lite, tog en kopp kaffe och ungicks sen tog vi en sväng till arninge för att handla bingolotter och sen hem och så åt vi och nu har vi precis spelat klart bingolotto!

VI HAR HUNNIT MED EN DEL IDAG KAN MAN SÄGA :)

Imorgon är det skola, Tisdag göra naglar och packa (välja kläder), Onsdag kryssning! NAAAJS! Torsdag också kryssning kommer ju hem sent ;) Fredag inga planer faktiskt, får de vad som händer (om man ens har några pengar kvar från kryssen) Kanske blir en riktigt mysig hemma kväll med grönsaker och dipp och en grym film?

Tog bilder idag när hundarna lekte men lägger upp dom imorgon eller ikväll, har dom på mobilen och har ingen sladd i närheten :(

Snart är det sängen som kallar men först kanske vi ska glida förbi några vänner! :)



See yoou tomorrow..





God Morgon?

Morning!

Kom precis hem från stallet, va och släppte ut hästarna. :/ Ussh vad jag hatar att gå upp tidigt..

Undra vad man ska hitta på för bus idag då.. :)

Skriver senare!



Puss..



Åååh!

Heej, FÖRLÅT för dålig uppdatering, kunde inte skriva igår för att jag och min älskling var på bio, vi såg Love And Other Drugs, alltså den filmen var riktigt grym kan rekomendera den till alla, själv satt jag och bölade som vanligt, är så himla känslig när ja kollar på film :( Men den va BÄST! Snart ska vi se den där med Cher & Christina Aguilera, den verkar så j*vla bra (en typiskt mig film) älskar sånna filmer..


Hela dagen idag har vi hjälpt Sara & Kippe med deras lägenhet som är så jävla fin, ååh vad den är fin.. Det har gått fort som f*n att fixa allt så den är i stort sett klar nu.. Det är jätte mysigt här..

Vi har precis ätit Thai mat, Kina mat, Pizza, Kebab, jaa alla tog olika saker ;) Blir så när man är många alla vill ju äta olika lixom :D

Nu sitter jag och tar de lugnt i soffan och dricker ett gals vitt vin, GOTT :D Jag har börjat tycka om vin :/
Har alltid hatat vin.. (de har väl med åldern att göra) :P


Så vi ska nog bara vara här ikväll och mysa å umgås lite, kul när alla är samlade och umgås ÄLSKAR DE!

Och TACK MILLIS: Vet inte vem du är men du kommenterar alltid så gulligt/fint i min blogg, uppsattar det verkligen, så alla som läser kommentera gärna, det gör mig mer motiverad till att skriva.. Och ni kan ju gärna ge mig lite tips på vad jag ska skriva... :)


Eftersom jag inte är hemma så får jag ta en väldigt gammal bild från Saras data ;)




PUSS PÅ ER! <3


Hemma hos Anzo <3

Som jag sa så skulle jag hem till Anzo för att fira henne, så nu sitter vi tjejer här och Anzo har precis gjort en jätte fin tårta, Tänkte att ni kan få se hur den ser ut, sen blir de kaffe till de, GRYMT!


Från början till slut! :)




Sen så har vi bilder på mina älsklingar som ja inte har lagt upp än. :

Ser ni hur fint hon ligger i sin prinsess bädd <3





Ser ni hur sugen min älskling är på en bebis.. ;)
Vem vet de kanske kommer en snart <3







ÄNTLIGEN FREDAG!

God morgon!
Om jag har lägtat till helg, just nu sitter jag i skolan och har slutat, hur najs är inte de lixom? En enda lektion..

Ihelgen ska jag bara ta de lugnt och "spara" pengar, ska bara ta det lugnt och mysa med min älskling, fast på lördag ska jag & Kim hem till Sara & Kippe och dricka vin och äta gott, kommer bli grymt mysigt :)

Sen längtar jag till Tisdag då jag ska göra naglar, fy faan vad jag är glad över att jag ska börja med de igen, va ett tag sen nu.. Brukar alltid ha ett uppehåll och låta naglarna vila men har aldrig haft ett sånt här uppehåll..

Och sen är de kryssning, OM jag längtar!!

Ska bli bättre på att skriva i bloggen också, men får aldrig tid till att göra de. :/ Men de ska bli ändring på de..

Idag ska jag, Natha, Linn & Sara hem till Anzo och gratta henne som fyller år! GRATTIS <3


Sen har jag inga planer, kanske hyra en film och mysa hemma!!

Och på Söndag ska jag spela bingolotto med min familj, haha de är så jävla kul & mysigt :D

Skriver senare, är de något ni vill att jag ska skriva om? VAD SOM HELST?









Imorgon är det FREDAG!

God Morgon! :)

Har sovit gott i natt även fast jag och älsklingen låg och skojjade som fan med varandra innan läggdags, haha kan tyvärr inte berätta vad vi höll på med men de va riktigt kul! :D

Sitter just nu i Caféterian i skolan och väntar på att de ska öppna så jag kan köpa lite frukost, är så fruktansvärt hungrig!!!! :O

Idag har vi bara två lektioner så de är riktigt naaajs.. Ska hem och mysa med min underbara hund efter skolan..

Har inga planer alls för dagen (efter skolan) så får se vad som händer..

Imorgon är det iaf fredag, guud vad skönt de ska bli med helg.. :)



Skriver senare! Peaaace




KISTA!

Heelluu!

Idag har jag varit i skolan och pluggat och umgåtts med vänner..
Efter skolan gick jag och Saffie och hämtade Simone och drog till täby, efter de så hämtade Jocke mig i Vallentuna centrum och jag åkte hem till dom, sen kom baby och hämtade mig så åkte vi hem och fixade lite sen vidare till arninge och sedan kista! Vi fick med oss Kim: Två AS snygga skjortor, åååh vad snygg han va i dom GRRR!! Och jag fick med mig typ en skjort tunika, skit söt! :D


Nu är det sovdags eller mysdags ;)

Skriver imorgon, har sovmorgon till 9 imorgon yees :P



God Natt!


Morning mina solstrålar!

Sitter i skolan, kom hit 08:20 då vi börjar typ varje dag, det är sjukt tidigt!

Både jag och min älskling ville bara ligga i sängen hela dagen och bara mysa, ååh blir varm i hela kroppen när jag tänker tanken.. <3

Igår ringde Kim mig när jag var och handlade så frågade han om jag ville gå på bio, såklart att jag ville de men klockan va lixom 8 och bion började kvart i 9 tror ja :/ Man orkar ju inte stressa lixom..
Så vi får ta de någon annan dag kanske idag? Vem vet?

Just nu har vi lunch rast å sitter å terrar varandra. :)


Har inte så mycket att skriva om så skriver lite senare..



Pusspuss <3


HISS & DISS


DISS

* Idioter i trafiken
: Vissa människor har verkligen fått sitt körkort i ett flingpaket.. Blir så trött, de händer så mycket olyckor nuförtiden.. Min kompis blev påkörd igår hela bilen är förstörd, åhh blir så trött!!
Tänk på andra människor, kör försiktigt! Det är inte bara ditt liv som sitter på spel utan alla i din omgivning!!




* Tidiga morgonar: Guud vad jag hatar att gå upp tidigt! Finns det ens någon som tycker om att det är kul att gå upp tidigt? Tror inte de..

* Bleka människor: Jag tycker inte att det är vackert att vara blek, man ser lite döende ut, typ som att man kommer att svimma vilken sekund som helst.. :/ Inte fint.. SÅ sola solaruim..







HISS

* Handcremé: Hur skönt är det inte att ha mjuka och lena händer? Man ska sköta om sina händer och hålla dem fräsha..

* Iphone 4: Bästa telefonen ever, jag har haft MÅNGA telefoner och det här är helt klart den bästa. Man kan verkligen göra ALLT med den!



* Massage: Det är fan ett av det skönaste som finns (efter sex då) Hehe! Man mår riktigt bra av att få massage, jag och Nathalie brukar göra 10 min på varandra då och då.. Ingen av oss orkar massera länge så vi kör korta stunder ibland..

* Ha fint hemma: Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha det fint i sitt hem, det är lixom där man bor och man mår bra av att ha de fint runtomkring sig.. :)




* Sola solarium:
Hur fint är det inte att ha en liten bränna? Mycket snyggare än att vandra runt som ett spöke?








Sovdags!!

Nu är de dags att sova, har varit en lång dag, först var jag i skolan sen när vi slutade så gick jag, Vendela & Saffie hem till Saffie och låg ovh slappade i hennes säng, sen började jag plugga gjorde uppgifter till 2 kapitel (snacka om duktig för att vara jag) brukar alltid skita i att göra hem uppg, men måste verkligen "fixa" till de jag inte klarat, kan ju inte göra allt men lite iaf.. :) Sen fick jag massage med coccos cremé, SAFFIE är GRYM på att massera höll på att somna hela tiden haha..

Sen kom papii och Linda å hämtade mig så vi åt middag och snackade lite..

Har eventuellt ett JOBB! Snacka om glad, dom ska ringa mig nu i veckan tror jag om jag hörde rätt..
Om allt går som de ska och jag får jobbet så kommer jag vara så jävla glad!

Imorgon är det skola igen och jag längtar inte till lektionerna när man hör: GOD MORGON SVERIGES HOPP OCH FRAMTID.. What!?! Varför, läraren säger det jämt...
Men jag längtar till mina tjejer! :)

Snart är det kryssning också och den kommer bli grym, fy faan vad jag längtar..

Har inte så mycket mer att skriva, lovade ju en hiss å diss lista men har verkligen inte orkat.. Fixar de imorgon.. :D

Ska sola imorgon också, fan va skönt.. Så man blir lite brun, kan ju inte se ut som snövit? :/


Nu ska jag lägga mig och krama om min underbara pojkvän, har saknat de, inte varit med han så mycket idag han slutade ju så himlans sent tycker ja! :( <3




See you tomorrow bitches and hoes! ;)
God Natt!



Ni kan få skratta lite till!!

Vad säger man lixom? MADDE, SNÄLLA SLÄPP KIM, de va ett jävla snack om restätare hit å dit, du har verkligen hakat upp dig på att KIM LÄMNADE DIG OCH TOG MIG ISTÄLLET!
Sorgligt men sant!!

Och sen att du måste uttrycka dig om att du inte "läser" min blogg att du "hörde" från någon annan att jag hade skrivit om dig? Haha svårt att erkänna att du sitter och läser min blogg varje dag för att du är så fucking desperat för att se vad jag och kim gör om dagarna!

Madde jag har skrivit ETT inlägg om dig.. Medans du lägger ner tid på att skriva BÖCKER om mig..
Du kan inte ha de lätt..




PINSAMMARE MÄNNISKA FÅR MAN LETA LÄNGE EFTER!

Din patetiska j*vel, de här går inte att förneka, gämför ip:na och de går inte att förneka för ingen har samma..
Visste att du kallades för Elin men Sam va nått nytt!!

DÅLIG BILD KAN SKAFFA BÄTTRE MED TANKE PÅ ATT I STORT SETT ALLA KOMMENTARER ÄR FRÅN DE HÄR IP NUMMRET!


Tisdag den 25/1

Helluu!

Igår så somnade jag på stört därför ja inte skrev något.. :/

Ska göra en HISS & DISS liste idag lovar!!

Nu sitter jag här med ALLA tjejerna vi har precis varit och köpt sallad på ett café riktigt gott å nu är man riktigt mätt, men faan vad gott det var..

Har inte så mycket att skriva om just nu men skriver när ja får en lucka.. :D



Pusspuss <3


Äntligen hemma!

Shohoo..

Kom nyss hem, älskingen hämtade upp mig hemma hos Linn nyss eftersom han slutade jobbet nyss!

Idag har jag varit i skolan och vi hade de hur slappt som helst, skit skönt.. :)

Sitter och funderar på hiss å diss listan vad som ska stå och inte stå, hehe man man ju inte skriva ut vad som helst lixom.. ;)

Nu ska ja fixa med de sen ska ja till stallet och sen har ja ingen aning om vad som händer..

Juste, hittade inget täcke, alla var slut i hennes storlek. :/ SKUMT
Men pappa ringde och sa att han har köpt ett täcke till henne idag, fy faan vad snäll han är!!
En sån PAPPA får man leta länge efter, någon som ställer upp så mycket som han gör.
JAG ÄLSKAR MIN PAPPA..
Nu har hon ett fint passande täcke, de andra kan hon ha men är lite förlitet så bäst att köpa ett nytt..

JAG OCH MIN PRINSESSA!



Nu ska jag gå en runda med mina älsklingar, så see yoou soon!

Bibeln...

God Morgon mina fina!

Sitter på första lektionen här me mina girls! NAJS..

Vi sitter och läser bibeln, såhär tidigt på morgonen? Aja man måste väl kolla i den någongång i sitt liv lixom..


Somnade på stuts igår, och gick upp kl 6, är väldigt stolt över mig själv :)


Nu ska ja hänga med på lektionen skriver senare när ja får en lucka, och kom ihåg, det är ny vecka = HISS & DISS!

De gillar ni va!?! ;)




Pusspuss



Låt ögonen få vila nu MALIN!

Okeej jag är RIKTIGT trött men vill ändå inte eller jag kanske inte kan sova?

Elda snarkar för fullt å Kim ligger å virder å vänder sig.. :/
Å vad gör jag? Haha nää skärpning nu MALIN dags att sova, du ska upp klockan 6 imorgon bitti..

Okeej, nu ska jag låta mina ögon få blunda, jag ska ju få träffa mina girls imorgon i skolan, då har jag något att se fram emot iaf.. :)

Förresten så vann min baby på bingolotto idag, 100 kr, bättre än inget.. :D

Nu ska ja sova, skriver imorgon i skolan..



Puss på er! <3




Jag älskar mina tjejer!

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva nu,
men jag kommer tala direkt från hjärtat (som jag alltid gör)


Dom här tjejerna är dom finaste och underbaraste jag någonsin träffat, jag har aldrig skrattat så mycket som jag gör med er!

Ni ställer upp när man behöver prata, vi alla lyssnar på varandra, ingen blir "utanför"

Jag sätter handen på hjärtat och ber till gud att jag aldrig kommer att förlora er, vet inte vad jag skulle göra om ni inte fanns!

Visst, två av er är "nya" men jag känner direkt att ni är ÄKTA och jag menar verkligen det!

Ni ALLA är så fruktansvärt underbara och ni betyder riktigt mycket för mig glöm aldrig det...














Bingolotto? Gammal?

Heelluu!

Har precis ätit Thaimat med älsklingen fast han åt Pizza :D

Nu väntar vi på att bingolotto ska börja, det är en grej vi börjat med (spela bingo med mina föräldrar varje söndag) Riktigt mysigt!

Slänger upp några bilder nu så får ni några senare också!

JAG, SARA & VENDELA

VENDELA, JAG, FIA, MALIN & ERIKA ( FÖRFEST, SPEL)

VENDELA & JAG! DU ÄR UNDERBAR <3

JAG, MALIN & FIA <3 FINA TJEJER!



Återigen bakis.. :/

Va ute igår med mina fina vänner och min pojkvän!
Hade det grymt trevligt som vi alltid har tillsammans, även fast de var riktigt vidriga människor där igår.. Dom vet själva att dom är de också, haha vem är så patetisk och sitter och fottar oss lixom? PAPARAZZI LIXOM!?!
Haha det är kul och titta på sånna människor och bara skratta för man ser inerst inne att dom mår dåligt..
Men skit i de för jag har ett underbart liv, skiter i det som varit och tar dagarna som dom kommer med nya vänner och UNDERBART folk!

Har precis ätit frukost det va så j*vla gott ;)

Nu har jag precis gjort mig klar ska åka och handla lite såsom ett nytt täcke till Eldish tror jag tar ett fleece och ett vanligt vintertäcke! :D Min lillagullrumpa..

Tyvärr så har jag inga bilder eftersom jag tog inte med mig någon kamera men ska be Vendela skicka över dom när hon kommer hem! Så kan de bli ett fotorace kul va?
Och några av er som läser har ju också bilder på mig och mitt umgänge ni har ju antagligen min mail också så de är bara att skicka! HAHA PINSAMT!

Det förflutna kan var och en lära sig av, och idag gäller det att lära sig av framtiden









FY FAAN!

GodMorgon!

Shiit, det vart LITE för mycket dricka igår. :/
Men idag blir de nya tag, fy faan.. Men de blir alltid bättre "på kvällen"

Hade iaf jävligt roligt igår, mycket skratt & dans, lite tjaffs å ja vad mer kan man säga..

Tog tyvärr inte några bilder igår, f*ck skulle ha gjort de men vart för mycket dricka så tänkte inte på att ta upp mobilen och fota.. :/

Och snart är de kryssning också, OM jag längtar och min älskling ska följa med på den här kryssen, guud vad kul vi ska ha mina tjejer och min pojkvän på samma gång, kan de bli bättre? NOPE!!


Just nu sitter jag och myser med min fina hund och min baby ligger och sover (som vanligt) Haha!
Hade jag inte varit så bakis så hade jag sovit med han nu också men ja låg i sängen och ALLT snurrade och jag va samtidigt hungrig och RIKTIGT törstig, såg ett stort iskallt glas med Obóy framför mig, då va jag tvungen att hoppa upp ur sängen och gå och göra Obóy! Och vet ni hur gott de va? Har inte druckit de på ett tag nu så de va riktigt smutt..

Ska ner till systemet snart (såfort Kim har gått upp ur sängen) och köpa vin tills ikväll..
Vi tjejer ska sitta hemma hos en tjej som heter Erika å föra lite sedan drar vi ut ALLA tjejerna, fett mysigt!

Nu ska jag ta lite mer dricka sen till stallet och sen ner och handla dricka, hem och duscha och sen fixa håret, sminka mig, välja kläder, äta en riktigt god middag sen är de nog tajm för att bege sig till Erika! NAJS..




Så skriver lite senare (om ja får en lucka)

Pusspuss 


Snart utgång!

Nu börjar de närma sig, sitter hemma hos Natha å dricker lite vin, jag dricka vin? Haha, inte likt mig, men man tager vad man haver, är inne på 4/5 glaset, har tappat räkningen :/ Missbruk? Nää inte alls! ;)
Jag har kul iaf och jag har lärt mig att det är de som räknas..


Ska ut imorgon också, kommer bli riktigt roligt imorgon tror ja, man kommer vara med dom bästa tjejerna så då blir de GRYMT! <3


Nu ska ja klunka sista glaset sen röra mig till krogen, see yoou tomorrow..

Inte tagen idag men har tyvärr inga andra, är ju inte hemma.. :(
VENDELA, JAG & NATHA PÅ KRYSSEN!!!


PUSS PÅ DIG!



Walla ja svär!

GODAFTON!

Sitter hos syster Fia och pillar lite..
Ska bege mig hem till Natha med Vendela som sitter här så sött breve mig :D

Jag och Vendela ska ut å göra byn osäker IN I DIMMAN BAAH! Haha

Så snart ska vi ta nårga shyssta vinglas å vingla till riktigt SMUTT!


Jag och Vendela = In i dimman!




Skriver later, shulululul som man brukar säga!

I don´t wanna be without you baby!

Heej mina fina läsare!

Sitter hemma hos syster och lyssnar på musik, snackar, fikar å myser..
Nu kom min fina vän Vendela hit, blir alltid lika glad att se henne <3

Igår gjorde jag inte så mycket va bara hemma så kom några polare förbi å umgicks lite.. :)

Jag och Fia satt nyss och kollade på ett Youtube klipp asså jag dör..
När jag får barn så ska Kim och min dotter/son sitta såhär och sjunga!
Jag och Kim brukar sjunga tillsammans dock jag har inte någon bra sångröst men Kim har bra röst, vart jävligt förvånad när jag hörde han sjunga första gången! Min baby e duktig han! <3

Den är värd att lyssna på tro mig!
http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw


Senare ska jag till stallet sen får jag ta dagen som den kommer! :)

Ska iofs ta modellbilder senare idag också! NAJS! <3



See you later...



SORRY!

Förlåt för dålig uppdatering, men hade inte med mig datan till skolan idag eftersom vi bara hade prov, då kände ja att ja inte orkade gå runt med en data när den ändå inte skulle användas!!

Kom nyss hem, har varit hemma hos syster Fia sen ett idag. :) Jag, Vendela & Natha va där men Natha va inte så långvarig..

Nu blir de väl bara en kväll hemma å ta de lungt, ganska skönt faktiskt om ja får säga de själv :D

Ska hoppa in i duschen snart å sen lägga mig och kolla på en film tänkte jag, SKÖNT!

På lördag ska de festas, NAAJS! Ska ut med tjejerna, kommer bli grymt kul..

Har inte så mycket att skriva om faktiskt, eller jo jag tror att ja gjorde ifrån mig på ett PROV, hur bra är inte de lixom?!? Ni vet när man har känslan i magen att ja kommer få många rätt, EXAKT den känslan va de!!
De andra gick dock inte så bra men de va tydligen bara ett läxförhör, haha trodde man bara hade de när man gick på låg/högstadiet, men men va fel man kunde ha ;)


Nu ska jag pussa på min man, har saknat han riktigt mycket idag! :( <3


chuck and larry

Heejsan!

Kollade precis på chuck and larry, asså den filmen är GRYM! Jag älskar den..



Har bara varit hemma hos Natha idag, men vi gick ner till centrum och stund och mötte fina Vendela och tog samtidigt en promenad med Puma <3

Sen kom baby och hämtade mig, han är så snäll.. Love yoou!!

Nu blir de väl sova, har två prov imorgon, shiiit hur fan ska de gå? Jag kanske avlivar mig själv imorgon men lovar att skriva ett inlägg innan.....

Skriver ett inlägg imorgon när ja kommer till skolan..



Puss på rumpan!



Naaajs!

Heellu!

Har haft en underbar dag, pappa körde ner mig till Natha vid 4 och vi har ätit, solat, handlat och myst!

Det va länge sen de va bara vi två <3

Jag när jag solar, tycker att de är kul å ta bilder på de jag gör
Tycker ni att de är bra?


Ska ta massa modellbilder någondag nu i veckan också!
Kommer bli grymt :)



Lillrundan!

God Morgon!

Är hemma från skolan idag för vi hade bara en lektion, då kände jag att ja kunde lika gärna vara hemma med Elda så kunde Kim jobba ifred! :D

Har sovit fruktansvärt bra inatt, så himla skönt!

Va precis ute med Elda på våran lillrunda, eftersom hon är valp får hon ju inte gå så långt än.. Tråkigt för ja vill ju gå långa promenader, men de kommer.. <3

Idag ska jag sola och träna med Elda, det är de ända som står på schemat.. Sen får vi se om de händer mer saker, som de oftast gör..

Nu ska ja skriva ett cv och skicka runt till lite företag, måste ha ett extra jobb, vet två stycken ja ska skicka till sen får vi se..

Sen ska jag ringa körskolan idag också och boka 10 körlektioner, NAJS! Vill ju ha körkort nununu!



Skriver lite senare!



The trick is never to lose hope!

Äntligen ligger jag i sängen, OM jag längtat!!

Efter skolan gick jag ju till syster och va där sen kom min kompis Vendela förbi och vi va där ett tag, sen rörde vi oss hemåt till mig och satt här och snackade lite, åt lite å sådär.. Sen körde jag och älsklingen hem henne och tog en tur till täby och va där en stund och fixade lite med papper och sådär..

Nu ska vi kolla på solsidan, kollar ju aldrig på tv så kollar på de på internet.. Mycket skönare, vem orkar passa tiderna som går på tv? Med reklamer å så, man blir ju bara irriterad!

Elda har fått sista rastningen så nu är de bara att NJUTA av sängen..



Det är helt sjukt, jag och Vendela har gått i samma
klass i snart 3 år och vi har knappt sagt hej till varandra!
Nu har vi börjat umgås efter kryssningen och jag har ju
missat väldigt mycket.. Hon är en sån underbar tjej!
Vi skrattar hela tiden, pratar om *känsliga* saker, vi passar
väldigt bra ihop tycker jag! Vi har kul hela tiden..




Nää nu måste ja kolla på SS!

Skriver imorgon när ja vaknar
God natt på er mina kära läsare!!



Jävla F*tta till djurplågare!

Läste Kissies blogg idag och såg att hon inte klipper sin hunds klor för att den ska ha nagellack!?!
Är människan helt sjuk i huvet på riktigt, visst hon får läsare genom att provocera men nu har hon gått alldeles för långt hon har ju blivit djurplågare.. Okej om hon förstör sig själv men en HUND!?! Hunden kan inte säga till om ett skit.. Jag blir så jävla arg, man borde ju kunna anmäla henne för vanvård, dock är de säkert redan folk som gjort de och eftersom hon är "känd" så händer det säkert ingenting.. BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD!!

Att de ska gå så långt att man ska börja försöra djur för att få fler läsare!


Hos syster!

Kom precis hem till syster, har varit och hämtat Simone på dagis, hon har blivit så fruktansvärt stor nu alltså!! Tiden går så fort, hon är så himla underbar..

Nu sitter jag och väntar på att Vendela ska komma, ska ut och möta henne snart :)
Och snart får jag i mig KAFFE, har bara druckit en kopp idag och ja behöver mer.. Haha!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om kan ni inte komma med lite förslag? Kan skriva om precis vad som helst..

Jag & Simone på nyår <3 (vi gillar att festa tillsammans)HAHA



Skriver ikväll..

Pusspuss


Vendela gästbloggar!

Hej Hej.. Det är ven som skriver, sitter i plugget och har ätit alldeles för mycket ost, känner att den börjar rinna ur mig... har legat på golvet och njutit lite utav mig själv, tänker på en skit fin kille<3<3 Det sitter två heta datakillar i närheten också som man bara vill ta en bit utav...

Malin eller naken som hon kallas, sitter här bredvid och sjunger asfalskt en liten melodi ifrån V97. I helgen ska vi gå ut och dansa på bardisken som vanligt hehehe... och tagga till inför nästa kryssning!!!

Malin försöker fixa ihop mig på en jävla pardejt ska bli kul *fnizz* nu sitter hon och diggar med sin fina haka till crazy frog.. vi har så kul  , nu har S**a släppt ur en gammal köttlukt ur sitt ass så nu blir alla självmordsbenägna för det luktar så jävla äckligt.

Ska fortsätta skaka kroppen till den polyfoniska versionen utav crazy frog.



K Kyssss från en hp tjej

Ps. Malin e söt



Vendela myser på golvet!

Tjolahopp!

Sitter i skolan, har precis ätit lunch, köttfärsås och spagetti..

Vendela låg precis på golvet och njöt.. Men nu satta hon sig breve mig och gjorde en liten otrevlig sak.. HAHA!

Vill sluta nu och ta en god kopp kaffe hos min kära syster..

Vill ni veta en rolig sak, nu har vi kollat upp en till kryssning, vi ska boka biljetter imorgon! fy faan vad roligt, nu har man något kul att se fram emot igen!

Och i helgen är det ju utgång, vet inte än exakt med vilka men iaf jag och min syster, Vendela & Malin. Kommer bli riktigt roligt.. Inte för att ja har några pengar men de löser sig alltid! ;)


Jag & Vendela på kryssningen! Fina tjejen.. <3



Vill inte, vill inte, vill inte!

God morgon!

Gick upp kl 06:20 och fixade iordning mig, gick på ca 5 min för jag ångrade mig, tänkte locka håret men kände att mina armar och mina ögon orkade inte de! Sov ju med flätor så lite vågigt är de ju ändå..

Älsklingen låg kvar i sängen och såklart gick ja dit och la mig och blundade lite, slutade med att ja somnade till, älsklingen gick upp och sa att ja också skulle gå upp så ja flög upp, eftersom ja började skolan.. Hehe!

Så vi packade ihop Eldas saker och slängde in oss i bilen, fick skjus till skolan, har jag inte världens snällaste kille? Jo det har jag, och jag älskar han SÅ mycket! <3 Sen åkte mina älsklingar iväg för att jobba..

Tror nog inte att ja har stallet idag, tror de är medryttaren som har idag.. Hoppas de, har verkligen ingen lust att åka dit idag..

Efter skolan ska jag bara hem till syster och fika och mysa lite.. :)

Jag & Kim har bestämt oss för att bara ha en mysdag idag, så när han slutar ska han hämta mig så lär vi ju åka till hans föräldrar och hämta lite papper sen hem till oss för att kolla på film, äta middag och bara ta de lugnt! Fy faan vad skönt!
JAG VILL LIGGA UNDER ETT VARMT TÄCKE NU OCH SOVA, INTE SITTA VID EN KALL SKOLBÄNK!



Skriver sen!




Sovdags för mig och mina älsklingar!

Halloooj! :D

Har haft en väldigt lugn och mysig dag idag med dom bästa!
Orkar faktiskt inte skriva så mycket, men har lite bilder från idag & igår kväll! :D

Elda ligger och sover och jag och Kim ligger i sängen och ska sova!
Vi har redan legat i sängen i typ 3 timmar och myst.. <3
Vi har haft det riktigt mysigt som varje kväll..


Jag & Natha snackade lite på msn slutade med att vi camade och la
till massa saker, ja veet de ser kul ut, men vet ni? Vi hade de skit kul!
Älskar den här tjejen obeskrivligt mycket, hon står mig riktigt nära hjärtat!



Sen gosade jag lite med min prinessa Elda <3
Hon är den grymmaste hunden ja stött på!



Det var meningen att den här bilden skulle komma upp imorse men
glömde sladden hemma!! (tagen innan skolan idag)

Samma med den här!!


Jag och mitt hjärta nyss! <3
Du är ju så fruktansvärt underbar!





GOD NATT, HOPPAS NI SOVER GOTT!
SJÄLV SKA JAG/VI GÖRA DE..


Veckoplanering! :)





MALIN HISSAR & DISSAR!



* Kryssning: Det är så jävla roligt och man får så många minnen man aldrig kommer glömma, det är så himla tråkigt att gå ut på en vanlig krog, då man man lika gärna ta en kryssning! Det är inte speciellt dyrt heller! Vi ska börja åka kryssningar OFTA nu och jag ÄLSKAR det, vi ska åka nu redan vid löning sägs de.. Sen ska vi boka en så vi åker i februari och sen en vid något lov! Fy faan va roligt! KRYSSNING ÄR TUMMEN UPP!


*Leggings: Det är både snyggt och riktigt skönt, och nu finns de ju MASSA olika färger, modeller, mönster ja ALLT! Dom är inte dyra och dom är snygga och sköna, man kan ha de till allt också! Tummen upp!!


* NO SMOKING: Inte röka, shiit vad man sparar in pengar.. Finns inte så mycket att skriva men tänk själva när ni slutar röka, vad mycket fina saker man kan köpa istället för cigg?!? Jag har iaf beställt hem ett paket med kläder! Mee Liike! TUMMEN UPP!





* Slask: Fy farao vad jag hatar det, man förstör sina skor, håret blir fucked up.. Det finns INGENTING som är bra med det.. Det är drygt att gå ut med hunden man måste typ ha värsta kläderna för en liten promenad lixom! NEJ INGE SLASK!!


* Lärare som aldrig slutar snacka: Det är så j*vla drygt att sitta och lyssna på en människa i timmar! För de första kommer man aldrig ihåg de personen sagt.. Allt går in men ut lika fort.. Hatar lärare som bara snackar, ge ut uppgifter så man får plugga själv!!


* Nathalie och hennes webbcam: Hatar när man lixom sitter och folk bara ska hålla på och fota än, sheeeet de e bara så irriterande, kan hon bara skaffa sig ett liv? Tycker inte ni att de e jobbigt att bli fotade hela tiden!?! SUCK!



Hoppas de räcker så, kan slänga upp en sån här en gång i veckan! :D De är väl riktigt roligt..
Just nu hade jag riktigt dålig fantasi på diss listan, men HISSEN vart väldigt bra eller vad säger ni?


Uttråkad!!

Shoololuloluuu!

Har så fruktansvärt tråkigt, sitter på lektion tror vi har turism och de SUGER, faan va tråkigt de är! Är så fruktansvärt uttråkad!

Jag just nu




Vill ha rast så ja kan ta mig en kopp kaffe å njuta..


Idag har ja inga planer, ska iaf till stallet men de e inte riktigt en plan för där är jag typ varje dag så de e ju inget konstigt för mig..


Jo nu kom jag på en sak vi ska göra idag, åka till Kims föräldrar och säga grattis till hans pappa!


Kollade ju på solsidan igår som ja sa HAHA asså ja ÄLSKAR de där programmet! Shit, jag brukar ALDRIG sitta och skratta när ja kollar på tv/film, ja brukar inte tycka saker är roligt men solsidan IS THA SHIIIIIT..



JAG SKA FIXA EN NY HEADER NU KANSKE KOMMER UPP IKVÄLL, VAD SÄGER NI OM DE?
DEN JA HAR NU ÄR JU VÄLDIGT TRÅKIG, DEN NYA SKA BLI MER LIV I! WOHOO!


Okeej nu skriver jag bara onödiga saker bara för att skriva, kommer på mig själv, hjärnan snurrar för ja sitter och tänker på vad jag ska skriva om..

Jag kanske ska hissa å dissa? Eller kanske skriva något bra tips? Får se hur de blir!

Håll ögonen öppna för de kan snart komma upp något roligt! ;)





Måndag morgon!

God Morgon på er!

Gick upp tidigt idag även fast ja hade sovmorgon!
Har duschat och fixat håret och sminkat mig, nu ligger jag bara och väntar på att Linn ska komma och hämta mig!

Skriver mer i skolan!



Puss <3



SOLSIDAN!

Ska snart sätta mig och kolla på solsidan (avsnittet som kom ut idag) det är faan BÄST, missade de på tv eftersom ja spelade bingo sen kom de lite folk hit å mös lite, de va Natha, Sara, Kippe & Kim och sen såklart så va ju min älskling här! <3

Så nu blir de en mysig stund i sängen och sedan sovdags, SKÖNT!

Jag och baby har hållt igång riktigt ordenkligt idag ;) Men de gör vi väl alltid, typ varje dag.. Grr! Haha!

Nää nu har ja inte tid att sitta här och skriva ska ju till skolan imorgon också, satt nää nu blir de solsidan sen mys sen sova, smutt som faan..




Jag & Min Underbara Pojkvän På Nyårsafton
Gud Vad Jag Älskar Dig
Har Aldrig Känt Såhär För Någon Förut

Du Är Den Finaste Som Finns På Denna Jord
Jag Vet Att Du Aldrig Skulle Svika Mig

Du & Jag
Föralltid





See yoou tomorrow!



Bingolotto!!

Heelluu!

Jag och älsklingen åkte inte till hans pappa idag, vi *gjorde en sak* som tog lite tid, haha.. Så vi åker dit imorgon!

Vi har precis spelat klart bingolotto å Kim åkte nyss till jobbet för att hämta saker tills imorgon bitti..
Själv sitter jag här med Elda och väntar på att mina tjejor ska komma, Sara & Natha <3

Det är ju skola imorgon så blir väl inge roligare än såhär..
Blir en lugn kväll..











Snusk!

Shoo!

Kom nyss hem, älsklingen hämtade mig han har varit och tränat så han hämtade mig hos syster, när ja kom hem tog ja en liten runda med min bebis, vi gick runt lite i skogen! Shiit vilket snusk väder de är alltså!!

Snart ska vi bege oss till Kims föräldrar och fira hans far..

Vart skit konstigt ljus när man tog kort ute, ingen aning om varför,
men men här har ni en bild som ja tog nyss! <3








Såg att mitt kvällsinlägg kom ut nu :/

God morgon, gick upp för kanske en timme sen men skriver god morgon nu iaf! :)

Vaknade av väldigt dåliga "nyheter" så är inte på världens bästa humör!!
Men får hoppas på att de kanske löser sig på något sätt.. Kan tyvärr inte säga vad det handlar om, för det är mitt privatliv..

Just nu är jag hemma hos syster Fia och ska dricka lite kaffe å prata lite..

Kims pappa fyller år idag också så vi ska dit senare och fira honom, sen får ja se vad som händer!



Skriver senare!


Bed Of Roses

Litet kvällsinlägg såhär innan läggdags, är sjukt trött, har hållt igång hela dagen tycker ja..

Jag och älskligen åkte och köpte färg, åkte hem till hans föräldrar drack kaffe å sådär efter en stund så drog vi hem, påväg hem fick ja iden om att fixa om hemma så de fixade älsklingen när vi kom hem, jag kan ju inte bära massa tunga möbler .. ;) Ringe Kippe och Sara som hjälp men de hann bli färdigt innan dom kom så när dom kom så satt vi och snackade lite sen fixade jag älskingens hår (vart väldigt fint) Jag har en riktigt snygg pojkvän ska ni veta!!

Vi satt här och funderade på om vi skulle hitta på något, sen kom Kippes kusin Kim hit och umgicks å snackade lite med oss.. Vi kom fram till att vi alla skulle åka in till stan till nått ställe som heter ballbreaker, där man kan spela bowling, bilbana, karaoke, biljard, mm. Verkade skit kul men när vi väl hittade dit/kom dit å står utanför och ska precis gå in så är de 20 års gräns! FUCK!! Det sabbade de hela lite, vi kunde ju haft de skit kul därinne..
Vi fick med oss några till, glömde skriva de däruppe, men de va Natha, Linn, Lizan och Anzo.. Riktigt roligt att vi va många men det fuckade sig ganska bra, sen skulle vi dra och spela lasergame typ men de hetter något annat och de var såklart stängt! Så vi drog till donken i hägernäs och åt lite mat sen åkte vi hem till oss och satt här en stund, nu har alla åkt hem å vi ligger och ska snart sova.. Skönt för jag är riktigt trött..

JAG & SARA MÖS LITE I BAKSÄTET PÅVÄG TILL STAN ;)



SEN MÖS JAG MED MIN UNDERBARA POJKVÄN!


BILD TAGEN PRECIS NYSS, SÅ NU SKA VI FORTSÄTTA MED
VÅRAT.. ;)


Skriver imorgon när ja vaknar..

PUSS PÅ ER!





Smothiiie!

Heej!

Vaknade 8 i morse av att Elda ville gå ut så gick ut me henne sen la jag mig i sängen och sov till 2 SKÖNT! Elda sov också, hon är en riktig liten chillis!

Sen så gick jag upp och gjorde en frukost Smothiiiie, GOTT!



JAG IGÅR!


Igår var jag och baby och handlade HAHA vi handlade saker till frukost och sen "bra" saker till Kims träning, sen så köpte vi Ahlgrens julgranar, haha dom sålde ut påsarna för 5 kr för att de va julgranar men dom går ut om ett år :/ Haha! Nu garvar ja medans ja skriver, Kim fick för sig att ja skulle färga hans hår i går så han köpte en färg som de va extrapris = bara en å samma farg, just nu ser han ut som en jordgubbe i huvet HAHA!  Så nu snart ska vi dra och shoppa ny hårfärg ;) Stackarn..

Typ såhär ser min älskling ut
lider med han faktiskt! :(


Idag så ska vi till stallet sen vidare till affären för att handla hårfärg
sen kanske vi åker förbi Kims föräldrar, har ingen aning faktiskt!
Kan skriva under dagen om ja får en liten lucka! :D



Vad gör man?

Sitter och har lite tråkigt baby ligger i sängen ska lägga mig breve han och gosa lite men vill hitta på något, är jätte trött men vill ju inte sova tjugo i 9 på en fredag, vill umgås med min baby!

Så någon snäll skäl, vad gör man?

Har tråkigt! :(





Hemorrojder eller Klamydia?

Kom typ nyss hem, åkte en sväng hem till syster och fikade lite och nu är jag hemma igen..
Idag blir de tacos till middag, gott som faan! Väntar på att min älskling ska sluta, miss him! <3

Haha och jag fick en fråga om jag ska hämta ut något för Hemorrojder eller Klamydia, nej det är inget sånt!
Det handlar om en bra sak, ni kommer få veta (trust me).. Vet att du/ni skrev så bara för att försöka trycka ner mig. Jag tänker inte tjaffsa eller något är ganska trött på de och de är VÄLDIGT omoget faktiskt, har bättre saker för mig än att lägga ner tid på värdelösa människor..

Jag vill lägga ner min tid på saker som jag älskar och bryr mig om såsom mina vänner, min pojkvän, min hund och min familj!



 

 

 

 



FREDAG!

Heelloo..

Vaknade av att min älskling ringde och sa att han skulle komma hem och äta lunch med mig, kul med sällskap när man bara är här hemma! :)
Så jag lagade gräddstuvad pyttipanna med min sköna morgonrock.. ;)

Nu väntar ja på att pappa ska komma, han har köpt något fint till Elda..
Hon skulle tydligen bli jätte glad. (de är hon hela tiden men aja) :P

Har suttit och kollat runt lite på blocket (tidsfördriv) det är kul å se om man hittar något fynd, inte för att ja har gjort de för de är mest skit.. :(

Ska nog gå och ta mig en kopp kaffe nu och chilla lite!


Idag är det fredag och jag har INGA planer, ska nog bara ta de lugnt med älsklingen kanske hyra en film och sådär.. Men man vet aldrig, kanske gör något annat smutt! <3

Måste ner till apoteket också å köpa en sak *hemlis* Tihii!


VILL TILLBAKA TILL KRYSSNINGEN FAN!



KRYSSNINGEN VA GRYM!

Heeej!

FÖTLÅT, att ja inte har skrivit på ett tag!!!!!!!!!!!
Har känt att ja inte riktigt orkade, ibland har man lite viktigare saker att ta hand om än att skriva här ;)

Kom hem från kryssningen för några timmar sen, fy faan i helvete vad roligt jag/vi har haft!
Det var riktigt KUL att åka iväg bara tjejer och festa ( ingen illa menar mot er pojkvänner) <3
Vi firade våran kompis som heter Malin, hon fyllde hela 19 år, vi överraskade henne med en kryssning, hon hade ingen aning om vad hon skulle göra! Fattar ni vilken rolig överraskning! <3

Kryssen började med att 40 min efter vi kom på båten så sitter vi i Vendela, Malin & Saras hytt och dörren slits upp av två vakter SHIIIT alla blev skit rädda och dom säger med finsk dialekt att ni får betala röksanering, HAHA som att vi trodde att de skulle lukta ut!?! ;) Så de va ju bara att skapa ihop 775:- KUL
Men skit samma hela kvällen/natten vart hur grym som helst vi var ju med våran "Hugh Hefner" HAHA!
Först va vi där alla konsärer var och dansade helt vilt till dansband!?! HUR MYCKET HADE JA DRUCKIT?
Sen lite senare vid typ halv 1 drog vi upp till discot! NAJS!! Vi dansade och hade skit kul några hamnade i bråk men de va ändå RIKTIGT kul..

NÅGRA HADE LITE EXTRA ROLIGT MED TORNET OCH TIKKA MASALA!
(ni som inte va där fattar ingenting, synd för er va?)

Tillslut va de läggdags ALLA var heeelt slut.

Sen nu idag när vi har väntat på att komma fram så har vi spelat kort, några har rökt ihjäl sig och några fortsatte supa, vi spelade kort, skrattade, visas gömde sig för folk, vissa spelade spel på maskiner! JAG SÄGER DE IGEN, VI HADE DET HUR KUL SOM HELST!

Vi ska snart åka igen! YEES!!! :D

MALIN MED ÖGONBINDEL!
OCH SEN NÄR HON FICK TA AV SIG DEN INNE I HYTTEN..



JAG SITTER OCH FIXAR MIG!


JAG POSAR VID MALIN, SARA & VENDELAS HYTT
(där allt hände, haha)


TJEJERNA -VENDELA FÖR HON TOG KORTET :(


JAG OCH VENDELA <3


JAG,NATHA&SARA <3


VENDELA,JAG&NATHA <3


VI ÄGDE DANSBANDS GOLVET, DE GICK GANSKA HETT TILL!


VENDELA FICK FÖR SIG ATT PUTTA VÅRAN HUGH HEFNER HELA TIDEN
PÅ DANSGOLVET..


JAG,NATHA&LINN <3


JAG,NATHA&LINN IGEN <3


NATHA&LINN <3


FÖDELSEDAGSBARNET MALIN ÄR LYCKLIG!! <3


SOM SAGT MYCKET DANS! :D

YES!

Sitter hemma hos Natha då vi slutade tidigare än va ja trodde, skulle ju gå hem till syster när ja sluta men hon är å skolar in Simone så får vänta tills halv 2..

Och sen så skrev våran medryttare att hon kan ta hästen idag YES! Ingen stress för mig..

Just nu är jag skit hungrig och funderar på att gå å handla något super gott men orkar ja de? Hmm..
Får se hur de blir med den saken..


Skriver senare puss på er!








Den där bruden är så fake att ja kan svära på att det står "made in china" i nacken på henne!

God morgon bitches!

Gick upp skit tidigt idag och fixade håret och sminkade mig!

Baby körde mig hem till Natha för ja åkte när han skulle åka till jobbet så åkte dit innan skolan började!
När ja kom dit så var hon och Linn där! Ja tog mig en koppkaffe och snackade lite med Lena..

Vi har ätit frukost från cafet i Vallentuna (biscotti) Jag och Natha gick dit och handlade medans Linn höll på med arbetet. :)

Lektionen började precis så nu ska vi fortsätta plugga :D

Pappa är hemma med min prinsessa (tack för att du ställer upp) Vet att du läser mig blogg dady! Haha!!


Idag är "schemat" fullt för mig!
NU: Skola
OM ETT TAG: Hem till syster
VID 6: Mocka, fixa hö, mat, ta in hästarna
KL 7: TVÄTTA, FY FAAN VI HAR 3 FULLA IKEA PÅSAR SOM SKA TVÄTTAS IDAG!!!

Såå ja slänger upp ett inlägg när ja får tid över! (hemma hos syster kanske)




Puss på er! <3




Haha säger ja bara!

Shoo!

Blir inte så långt inlägg, har skola imorgon så måste sova nu!

Har varit hos Kims föräldrar och snackat lite och sådär...

Har inte så mycket att skriva om men skriver imorgon.

GOD NATT







Tjeeenare mina godingar!

Wuzzuuup!

Sitter hemma hos syster Linda och ska snart äta middag pasta carbonara (om de är gott!!!)
Älskar den rätten å hon är GRYM på att laga den..

Idag har jag bara varit hemma med vovven men när baby kom hem så tog ja mig ner till centrum och mötte upp mina systrar och gick å handlade och nu sitter vi här..

SÅ mina älskingar är hemma och myser, dom kommer nog sen så kan vi hitta på något roligt!
Har ALLTID roligt med min baby! <3

Har inte rökt än! VEM ÄR GRYM!!!!???!!! :D

Har inte så mycket "roligt" att skriva om så skriver lite senare!


(Gammal bild, är ju inte hemma så har inga nya här!)




Kyss Å Smek! ;)



Dag 21 – Ett annat ögonblick.

När vi hämtade våran hund ELDA!

Vi tittade runt hur mycket som helst men visste att vi inte kunde köpa en för de skulle inte gå...
Vi gjorde de mer för skojs skull för att se vad som fanns å så!
Men sen så hittade vi en annons på valpar som va nära oss och vi åkte och kollade för skojjs skull!

Jag fastnade såklart för den som inte va till salu men sen så fastnade Kim för en som ser ut som elda men de va en hane och ja började fastna för Elda, hon satt i mitt knä HELA tiden och ville inte gå därifrån.. Sen åkte vi därifrån och vi snackade inte så mycket om hundarna men när vi kom hem så började vi prata smått å Kim sa vi har inte tiden.. Å ja som ALDRIG ger upp forsatte snacka om hunden.. Sen så bestämde vi oss för att vi skulle ha hanen för Kim ville inte ha en tik.. Så vi ringer till dom och hanen är tingad *fuck* tänker ja eftersom Kim inte ville ha en tik.. Ja pratade med han och sa vi har världens BÄSTA erbjudande kan vi inte ta tiken? Snälla??

Han ville fundera men i min värld fanns de ingen tid att fundera utan de va åka och hämta hunden NU eller skita i de totalt!

Han sa ring dom och säg att vi tar tiken!

Och jag SÅKLART vart GLADAST i världen!

Jag skulle få en hund som ja har velat ha i HELA mitt liv!

Det är verkligen en dröm som gick i uppfyllelse!






OMG!

Haha gjorde  ju som sagt en hiss och diss lista! Några av mina läsare har tagit väldigt illa upp med tanke  på att de ända dom snackar om är en sak som stod på diss listan!

Det är ju inte meningen att ni ska försöka ta livet av er bara för att ja skriver saker på bloggen!

Och de va inte meningen att ni skulle ta åt er så mycket som ni verkar göra!

Men det är min blogg och jag säger ju de jag själv vill eftersom de är jag som bestämmer vad som ska skrivas här!

JAG tycker att man ska kunna visa hur man är utan att göra om sig själv, okej om man ändrar ljus ch kanske lägger in lite bling bling men va fan göra läpparna större? Göra håret större och fixa till huden å ALLT? De är patetiskt! KISSIE VARNING!

Så nu lämnar ja de här bakom mig så ingen skadar sig själv!


I JUST LOVE MYSELF! ;)




Mysmiddag med familj!

Heejsan!

Har varit hemma och ätit god middag med familjen (farmor & farfar kom hit) Sen så spelade vi bingolotto, jag var den ända som van å ja van en ny lott WOHOO! Haha, mycke å hurra för. ;)

Vi åt iaf 2 olika fläskfile, en med fetaost och gröna oliver i (super god) sen en med vitlök i och parmaskinka runt!
Sen potatis till och skit god sallad.. Yummiie!


Sen efter bingon så bestämde vi oss för att åka till Kims  föräldrar å dricka lite kaffe å snacka lite, påväg till kims föräldrar så stannade vi på Max och köpte Lyx Shake (jag är beroende) Dom är så GRYMT goda! 

Nu ligger vi i sängen och ska snart sova <3 Sweet..

Två bilder från idag!

Kanske inte ser gott ut men trust me this it good shieeeeat!




Osminkad, trött, sliten men skit samma jag kan iaf visa vem jag är och jag är STOLT för den jag är!
(behöver ju inte göra om mina bilder)






Sov gott see yoou tomorrow!



Tack!

Tack Sara för tipset! Känner att eftersom du skrev så kan jag ju skriva lite om vad som händer denna månad!

Lovet tar slut å skolan börjar! :(
Ska åka på kryssning me massa kompisar! (tjejkryssning)
Få hem ett paket ja beställt! :D
Försöka fixa ett helgjobb!'
Skaffa träningskort
Färga håret & klippa mig
Fixa naglarna


Kommer inte på något mer!







Dag 20 – Den här månaden.

Den här månaden?

Hur ska man skriva då lixom!?!

Ja har inte en hel månad planerad! :/

Skiter i den här "dagen" sorry! ;)




Shoppat till PRINSESSAN!

Heelluu!
Har inte skrivit något nu på morgonen för att jag och Kim åkte till arninge och har handlat hur mycket som helst till våran hund! Man måste ju skämma bort den man älskar ;) Och hon är världens finaste hund så hon MÅSTE ju ha de bästa! <3


Just nu: Sitter vid datan och skriver här, Elda springer runt på golvet och kastar alla sina nya leksaker överallt! Shiit de e saker över allt .. :P

Baby är och skottar snö! :/ Tråkigt! Men men!

Senare ska jag till stallet och fixa lite! Sen har ja inga planer alls, eller jo idag ska vi vaccinera Eldish! :D


See yoou later!



HAHAHA!

Tänk att man kan sitta och grava åt en människa länge men samtidigt tycka synd om den! Haha..

Jag och min underbara pojkvän har varit i stallet och fixat, hans polare Linus dök upp där också han hjälpte mig å packa hö och hålla i hästen åt mig! :)

Nu har vi klippt klor på Elda och ska snart bege oss till Kims päron!

Det är lördag men va ju ute igår så idag ska vi bara ta de lugnt och bara MYSA! I love to mysa!


See yooou later!





Grattis sötnos!

Idag fyller min brors dotter 1 år!
Är hos dom i väsby och firar med smörgåstårta! MYSIGT!

GRATTIS LILLA SÖTNOSEN!





Dag 19 – Detta ångrar jag.

Hmm, jag ångrar nog ingenting sådär, eller jo att ja har slösat en tid i mitt liv på värdelösa människor som inte ens är värda min tid! Och det är ganska MYCKET tid!

Men den tiden är GLÖMD!

Jag lever i nuet och det är jag lycklig för, jag har min familj, mina vänner och min pojkvän sen såklart min lilla hund! <3

JAG HAR ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG!

DET DU DRÖMMER OM DET ÄR DE JAG REDAN HAR! ;)


JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!

God morgon mina solstrålar!

Hade de grymt trevligt igår! Tack fina tjejerna för igår! <3

Idag ska vi vaccinera våran plutt! Hon är ju 12 veckor idag! STOR TJEJ! *noot* Hehe!

Har inget annat planerat faktiskt, kanske glida förbi syrran och ta sig en fika?


JAG ÄLSKAR ATT DU HATAR MIG!


Puss på skinkan! ;)


HISS & DISS!


HISS

* Kämpa för att komma dit man vill..


* Dust it, volym pulver man lägger i håret för önskad volym!



* Bearpaw = typ som uggs. Jag har alltid köpt billiga "uggs" men dom går alltid sönder eller läcker in vatten,
så pappa köpte ett par bearpaw till mig visst dom va väldigt dyra men shiit va bra dom är och man fryser ALDRIG!







DISS

* Misslyckad hårfärgning, folk som färgar håret blont själva och ser ut som en flaska morotsjuice, antingen går man till frisören (alla kanske inte har råd) men då ger man faan i att färga! Okej visst ja har gått runt med pissfärgat hår men hur gammal va ja? 12!?! Haha de är en FETING DISS!



* Göra om dig själv i Photoshop: Asså kan folk bara acceptera sig själva? Det är så pinsamt också när man verkligen ser att folk gör om sig själva.. Har inte så mycket mer att säga än att ja skattar åt folk som er! HAHAHA



* Bita på naglarna: Fy faan, får typ kvälningar av att tänka tanken! För de första, ni kan lika gärna slicka Mcdonalds toalett ringar (de är fräshare) för de andra, ser ni inte att de ser vidrigt ut? vem vill inte ha snygga naglar? Och sen när man sitter bland folk och gnager som en kannibal på sig själv! SKABB!SKABB!SKABB! 






Jag och min bebis igår! <3


Kvällens outfit & facelook!




NU

NU = HEM TILL NATHA OCH VÄNTA PÅ ATT DAGEN SKA BLI NATT!
SÄGER MAN Så?!?

aja, här har vi min färdigpackade väska med saker till ikväll!

Lär ju skriva ett inlägg senare!





Fredag = Party

Heellluu!

Har inte haft någon ork/tid/lust att skriva men skriver nu för ni saknar väl mig? ;)

Sitter hemma (som vanligt) och tar hand om hunden!

Igår så hade vi de skit mysigt, först så beställde vi mat och åt hemma hos Linn! Det va jag, Kim, Natha, Linn & Lizan..

Sen hade vi så tråkigt så alla försökte komma på vad vi skulle göra så någon kom på att vi kunde Bowla så de gjorde vi! :)

Sen när ja kom hem så tog vi de bara lugnt!

Ikväll är de party på listan, KUL! :)

Förresten, ja är fortfarande rökfri! Tror ni de kommer hålla ikväll? Man kan ju kanske fest röka eller? ;)


Bilder tagna igår:





Tack för att ni läser min blogg!
Puss på er..



Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 17 – Mitt favoritminne.

När jag och min pojkvän och hela min familj åkte till Thailand i somras! <3


Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Det blir bara bättre och bättre med åren så nu när ja fyllde 19 år! :)






Mys med Nathalie!

Heej!

Har bara chillat hela dagen, varit hemma för de mesta.. Åkte en snabbis ner till centrum och handlade lite saker såsom 2 filmer, en deo till min baby, cola, hårfärg, dipp och grönsaker & en jätte fin ny kalender! Måste ju anteckna vad ja gör och vad som händer å sådär! Duktig tjej! <3


Jag och Nathalie har legat och myst i sängen framför en film! Vi har oxå ätit upp dippen och grönsakerna! Hehe fruktansvärt gott om ja får säga!


Nu vet ja inte vad vi ska göra kanske gå en sväng mot henne eller nått, min pojkvän är och fixar sin data å vet inte när han kommer hem! Då hade vi ju kunnat lånat hans bil! Men men livet är hårt så nu får vi gå!


FÖRRESTEN! Jag har slutat röka! Har inte rökt en cigg på hela dagen sista ja rökte va igår! Duktig jaa e va?!?
Hoppas bara att de håller för jag är så fruktansvärt irriterad och svettas som FAAAN!





Nää nu ska ja leka med min vän!

See yoou! <3


God morgooon!

Shiit vilken j*vla tröttmössa jag är! Gick upp för kanske en timme sen!?!

Swiss säger de så va den här dagen borta.. :(

Väntar på att min fina vän Nathalie ska höra av sig och säga om hon ska komma hit eller inte!

Igår va ja med Natha och Kim, vi åkte till hans föräldrar och sen va vi i "deras" stall, men innan vi åkte till hans päron så va vi i mitt stall och fixade!

Sen tog vi bara de lugnt på kvällen så körde vi hem Natha lite senare! Myyspys! <3



Haha bilden är typ mer än 4år gammal, jag och min vän Nathalie!

Jag älskar dig så sjukt mycket, du ligger mig varmt om hjärtat!
Kommer aldrig "överge" dig eller lämna dig ensam!

Vad sa vi? Vänner föralltid? <3





Dag 16 – Min första kyss.

Oj va svårt, kommer inte ens ihåg vem de va? Så de måste bero på att ja kanske inte vill minnas den? Så ja kan tyvärr inte berätta om någon första kyss.. SORRY

Men däremot min pojkvän, hans kyssar kan man ALDRIG få nog av! Mee LIKE, grr..




Kyssen vid 12 slaget! <3





Dag 15 – Mina drömmar.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. (från igår, glömde ju bort att skriva de)

Igår hade jag på mig leggins och ett grönt långt linne och en tunn kofta över, och sen uggs!



Dag 15 – Mina drömmar.

Oj, har ju ganska många drömmar, det jag vill helst är att flytta till en hästgård med min pojkvän Kim och ha 2 hästar och starta ett hunddagis och hundhotell, älskar att hålla på med djur!

Sen en annan dröm är att resa runt till olika länder och utforska! haha låter lika konstigt men typ åka till LA och kolla runt i deras affärer gå och festa på deras klubbar mm!

Att jag skulle vinna på en lott att man vinner de där 50 000:- i månaden i 25 år! Haha de skulle vara rätt tråkigt! :D






Sen har ja hemliga drömmar som ja inte tänker dela med mig me! ;)




God morgon mina läsare!

Puuh, har sovit skönt inatt! De behövde jag.. :)

Sitter och funderar på om jag ska röra mig ner mot centrum och umgås med mina systrar.
Men då har jag ett "problem" ska pappa vara hundvakt eller ska hon med? Det är ju väldigt kallt idag å hon har blivit ganska tung att bära runt på långa sträckor, Hmmm...

Eeh ja tar nog bussen ner så får hon åka de för första gången! ;)

Så nu: tvätta ansiktet, borsta tänderna, fixa håret, sminka mig och sen sätta på mig naaajsa kläder.. Wiieeoo!

Skriver när ja har kommit hem till syster...

Fast slänger upp ett inlägg efter de här, ni vet mina dagar.. :)


Pusss <3


Dipp & Grönsaker!

Today: Duschade sen åkte med älsklingen först och köpte en data av en kompis sen efter de så åkte jag med mina fina flickor Nathalie & Linn och solade, de va fruktansvärt SKÖNT!! Efter de åkte Jag och Nathalie hem till henne och åt grönsaker och dipp de va så himla gott! Sen fick vi för oss att vi skulle skynda oss till Max (hamburgar resturangen) och köpa deras AS goda Lyxshake, asså dom är så goda så man typ får orgasm! Grrr!

Slänger upp tre bilder från idag!




Måndag 3/1-11

God morgon kan ja säga eftersom ja vaknade för typ en timme sen! :)
Riktigt skönt att sova ut!

Älsklingen är på jobbet och Elda ligger och sover..

Jag ligger i sängen och funderar på vad man ska hitta på idag.. Vad tycker ni? Vad gör man en tråkig måndag?

De är redan mörkt ute, de är helt sjuukt!

Ska hoppa in i duschen och sen fixa mig vet jag iaf sen upp till stallet och fixa lite (låter äckligt att ja ska duscha och sen till stallet men tro mig, man lukar inte skit efter vårat stall, de är så fräsht där) Men som sagt min älskling jobbar å ja måste vänta på han för att kunna åka till stallet!

GUUD VAD JAG HATAR ATT INTE HA ETT KÖRKORT! Hatar att vara beroende av andra! Vill kunna klara mig själv och kunna göra saker på egen hand! Men mamma betalar ju 10 körlektioner till mig så får se hur de går, kanske tar en intensivutbildning ;) Men ska självklart prova köra upp och göra skrivningen, går de inte så blir de en intensivkurs! <3

Ska också ta tag i att börja träna, min pojkvän tränar ju och har sagt att han ska betala ett träningskort till mig men ja sa att ja väntar med det! Varför skulle ja vänta med de? Haha jag i ett nötskal, ska ALLTID skjuta upp saker! Men nu jävlar ska de bli ändring på de!


Nu ska ja städa lite (ovanligt) men min pojkvän är ju lite slarvig med sina kläder å småsaker så va gör man inte? Haha vill ju inte leva i en svinstia.. Fy vad äckligt! Inte för att de är stökigt här men de är ju små saker ja stör mig på som att de ligger en tändare på bänken den kan ju lika gärna ligga i en låda står en kaffemugg från donken på bänken den kan man ju slänga, ligger lite saker på hundburen de kan man ju lägga på sin plats! Jaa små saker!
Men nu när ja tänker efter så är de mina saker som står framme haha! Ouuupsi! ;)


Haha är lite dragen på bilden men va faan! ;)




Ska beställa! :D

120 ögonskuggor



Eller den här tror mer på den här! :D




Svar till Millis!

GINO

Varm frukt under ett täcke av vit choklad! En klassiker som är både enkel och snabb att göra. Originalreceptet är med jordgubbar, kiwi och banan, men det går givetvis att använda frukt efter egen smak.

Och det serveras med vaniljglass..


Natti natti gott folk!

Nu är det sovdags är så fruktansvärt trött!

Älsklingen har precis kört hem Natha så nu ligger vi två här i sängen och ska sova!




See yooou tomorrow!

Sleep tight!




Det är dig jag vill leva mitt liv med!

When I see your face there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops
and stares for a while.







Smutt! ;)

Ser ju inte så gott ut men de e nog för man brukar bara ha vit choklad å här e de både vit och vanlig ;)
Riktigt gott men väldigt mättande! <3






Määtti magen!

Heelluu babes!

Älsklingen kom förbi här med thaimat till mig! Gulleplutt han är! Är fortfarande hos syster! Kom precis hem från centrum jag, fia och Nathalie har varit nere i centrum och handlat ingredienser till en efterätt som heter Gino!
Det är massa bär med smält choklad över! MUMS! Så vi ska sitta här som vanligt och mysa och snacka lite!

Kan ta kort sen så ni får se! :D

Nää nu ska ja va social!

Pusspuss <3

NYÅRSBILDER!

Shuuluuluuluu!

Sitter hemma hos syster och fikar (ovanligt) ;)
Men va gör man annars en tråkig söndag? Mán kan ju aldrig säga nej till Kaffe!!

Har precis lagt över MASSA bilder på ett usb minne gamla som nya bilder oh VÄLDIGT privata bilder! ;)

Slänger upp några bilder från nyår vart ju rätt många men ni kan få några! :D








Dag 13 – Den här veckan.

Jag ska ju självklart göra mer saker än de här med det är de här jag delar med mig av än sålänge! :)


3 - Måndag: Vara hemma & fixa

4 - Tisdag: Kolla runt efter praktikplats..

5 - Onsdag: Inget planerat, kanske fika med syster! Boka nageltid ;)

6 - Torsdag: Ta ut pengar till Vaccinationen! :)

7 - Fredag: Till vetrinären och vaccinera Elda!  Fetsa! :D

8 - Lördag: Bio & Middag med älsklingen! <3

9 - Söndag: Mysa med älsklingen! <3


YES! Jag har varit fjortis! ;) Bilden är typ 4 år gammal!



Fattar noll! :(

Heej!

Sitter hemma och försöker försärka min lilla prinsessa, men uppfödaren har fortfarande hennes papper.. Måste åka och hämta dom typ NU!
Vi bor ju i samma kommun så de är ju inte speciellt långt att åka!

Igår skrev ja inget om ja minns rätt.. Har blivit så slarvig och glömsk! Haha ja kanske börjar bli gammal! ;)

Jaja iaf, jag var med min syster och Nathalie under kvällen/natten! :)
Vi satt hemma hos Fia och drack kaffe och snackade lite, himla mysigt, sen så slog vi oss ner i soffan och kollade på film tror den hette Bröderna Karlsson åå den va sjuukt bra! Skrattade som faan! Kan rekomendera HÅRT!

Innan ja drog hem till syster så va jag och baby hos hans föräldrar och fikade och umgicks en stund sen åkte vi hem och åt kräftor! Muuuums! Mee LOOOVE! <3


Jaa idag då: Vaknade av att ja hade försovit mig en timme (Kim tröck av mitt alarm i sömnen) till stallet så ja kastar mig upp jag och Kim slängde in oss i bilen och drog till stallet hade nämligen utsläppet! *suck* när vi kommer till stallet så står hästarna redan ute! (lite pinsamt) tror de va Martha (hon som bor där) som hade släppt ut! Gulligt av henne! Det är ju min pappa som hyr stallet så vi har ju ansvar för de men Martha är så gullig och hjälper alltid till när de behövs!

Så jag ställde mig och packade 8 påsar hö, älsklingen mockade och fyllde på med spån..

Sen fyllde vi tunnan i hagen med vatten, fyllde på vatten i boxen, gjorde mat..

Riktigt jobb såhär på morgonen! ;) Man ee ju stark! Haha!


Nu ligger jag i sängen och dricker en drick yoghurt å myser! Ska snart gå ut å röka!


Jag LOVADE att lägga ut bilder från nyår, de kommer.. Min syster har inte lagt upp dom på datan än, ska glida hem till henne om ett tag så fixar de då!


Skriver sen!

Puss <3




Dagen efter!

Heej!

Hoppas alla har haft en underbar nyårsafton, själv hade jag de skit mysigt!

Umgicks med familjen och min underbara pojkvän!

Har tagit massa bilder men är på min syrras systemkamera så lägger upp dom senare ikväll! :)

Just nu är jag barnvakt åt den finaste ungen i världen! Simone! <3


Jag och FINA Simone! <3
Älskar den här tjejen såå sjuukt mycket!



Puss på er!



Dag 12 – I min handväska.

Jaa i min handväska.. Det varierar beroende på vad jag gör..

Men på vardagarna så har jag alltid en laptop, laddare, mobil sladd, penna, papper, läppglans, läppsyl, nycklar, cigg, typ två tändare, plånbok, mandariner (kan inte klara en dag utan dom)


RSS 2.0