Mormor <3

Hellu mina fina!

IDAG:

Vaknade ju skit tidigt för att ta ut hästarna sen så åkte vi hem och myste lite med varandra (jag&baby) sen så bestämde vi oss för att åka hem till min kära MORMOR, hon är lite speciell men väldigt underbar. <3

Vi tog såklart med oss Elda så hon och Gunnar fick leka :) Gunnar är mormors chihuahua, det är Kims mammas gamla hund! Han har blivit så himla fin. Och om dom lekte vilt haha shiiit man såg dom knappt för dom sprang så fort. Väldigt roligt att se faktiskt :)

Sen fikade vi, mormor hade bakat semlor med grädde och mandelmassa :) Brukar inte äta de men dom va små och goda (inte mycket grädde, får ont i huvet då) Haha jag är fan konstig, hur kan man få huvudvärk av grädde? :/ Skumt..

Sen så åkte vi förbi en nyöppnad hund & hästaffär och kollade shiit vad stor affären va alltså och dom hade grymma saker till bra priser ME LIKE! Vi fick med oss en leksak och lite hundgodis (måste ju belöna min ängel när hon är duktig, som hon ALLTID är!) VI har fan världens underbaraste hund, hon är BÄST!


Efter affären så tog vi en sväng förbi Kims föräldrar och snackade lite, tog en kopp kaffe och ungicks sen tog vi en sväng till arninge för att handla bingolotter och sen hem och så åt vi och nu har vi precis spelat klart bingolotto!

VI HAR HUNNIT MED EN DEL IDAG KAN MAN SÄGA :)

Imorgon är det skola, Tisdag göra naglar och packa (välja kläder), Onsdag kryssning! NAAAJS! Torsdag också kryssning kommer ju hem sent ;) Fredag inga planer faktiskt, får de vad som händer (om man ens har några pengar kvar från kryssen) Kanske blir en riktigt mysig hemma kväll med grönsaker och dipp och en grym film?

Tog bilder idag när hundarna lekte men lägger upp dom imorgon eller ikväll, har dom på mobilen och har ingen sladd i närheten :(

Snart är det sängen som kallar men först kanske vi ska glida förbi några vänner! :)



See yoou tomorrow..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0