Puuuh, andas ut! :)

Nu ligger jag i sängen och tar de lugnt, kanske ska dra på någon bra rulle eller nått? Min fina prinsessa Elda ligger breve mig och sover som en stock :P Min baby sitter vid "stora" datan å kollar bilar.. Vi ska eventuellt köpa en bil imorgon.. :) Vi har en bil nu (Golf) men de är lite småfix kvar på den, vi fick den gratis av en gubbe som skulle skrota den så älsklingen har fixat den nu å sådär så vi ska bara fixa lite småsaker å sådär å sen besiktiga den å tjäna lite pengar på den tänkte vi :) Vilket ja tror kommer gå ganska bra! (man kanske ska börja göra bilaffärer) HAHA! :P
Inge mer om de ni är nog inte så intresserade av de, haha men ville bara säga de :)

Idag har jag och Kim varit hemma hos Fia och skulle hjälpa henne och byta matta ute på balkongen, och NEJ hon kan inte göra de själv för hennes rygg är inte på topp :/ Stackars henne, jag vet själv hur ont jag har i ryggen när jag har som ondast och kan bara tänka mig hur ont hon har, hon får inte ens bära sitt egna barn eller damsuga.. AJA, mattbytet slutade med att vi började möblera om på balkongen och sen sprang vi upp till vinden och hämtade och lämnade bokbyllor/byråer/prydnadssaker å jaa massa spring fram å tillbaka till contaniern å slänge skit.. FULLT UPP! Men OM de vart mysigt :) Kul att hjälpa någon när de uppskattas! <3

Sen vart vi bjudna på middag, Fia lagade någon Thaimat med kyckling och ris (gott) :) Hon är duktig hon!

Efter maten körde Jocke (fias kille) hem mig och Kim så vi packade ihop all våran tvätt (tre Ikea kassar) och åkte till täby och tvättade 6 maskiner och fick allt torrt inom 3 timmar! Fy faan vilken lyx att bo i lägenhet och ha tillgång till sånna grymma maskiner/torktumlare/torkskåp! GRYMT! :D Och riktig lyx för oss att få komma dit en gång i månaden och tvätta ;P

När vi va där så åt vi massa glass å drack kaffe å snackade lite och hade de allmänt mysigt..

Oj nu har jag skrivit en bok :P

Skriver mer imorgon :)

Gammal bild. men skit samma ;)



Puss, skriver imorgon! <3



Tjaa!

Heej mina fina läsare! :)
GUD vad jag är dålig på att blogga! :/

Gör inte så mycket annat än att jobba,äta sova, umgås med pojkvän/vänner och hunden!
Känna aldrig som att jag hittar på något rikigt roligt.. MÉN de kommer de bi ändring på när lönen kommer.. då ska jag ta att hitta på något kul ska ni se!!

Igår gjorde jag naglar (har bytt nagel tjej) nu går jag där jag gíck förut, lite dyrare och MYCKET bättre kvalité :)


OUTFIT BILD (TAGEN NYSS) Inte så tillfixad direkt men vem pallar när de är skit väder?? O



Här en bild på mig och världens bästa pojkvän som jag älskar så extremt mycket! <3


FINA VAA!?! :D


Ni kan få några tips såhär på kvällen :)

- Noppra ögonbrynen i en fin form, de ramar in ansiktet och ger ett fint lyft. Viktigast är att det blir rätt, är du osäker kan du plocka i salong eller köpa formar av plast som hjälpmedel. Och kom i håg... Bäst att noppra för lite än för mycket!

- Torrra händer mår bra av en inpackning. Blanda olivolja med honung, smörj in händerna på kvällen, sätt på bomullsvantar och låt verka över natten.

- Fasta inte i rutiner. Sminkar du dej som du gjorde för 5-10 år sedan? Våga sminka dej anorlunda, även om det inte alltid går hem... Sminkväskan behöver uppdateras precis som din garderob!

Yep, detta blev ett tråkigt inlägg, men man måste ju även läsa detta! ÄVEN om man har hört det flera gånger så skadar ju inte repetition!
Man glömmer ju lätt saker och ting, eller hur!?

Ha det jätte bra!
Och kom ihåg nu i helgen när man festar och går ut:
Tvätta bort sminket innan ni lägger er... ALLTID ALLTID!


Ooops my bad! ;/

Tjolahop i lingonskogen!
Har inte haft ork att skriva å tänkte att ja har fått lite utskällningar idag ang att jag inte bloggar så här har ni mig, JAG LEVER! :D Hihii..

Idag har jag jobbat började 07:00 och skulle sluta 16:00 men gick typ vid 14:00, hade sån migrän och trodde att jag skulle avlida på plats! Gick till min "chef" och berättade för henne att jag såg suddigt, hade spya i halsen, va snurrig å jaa mådde helt enkelt inte bra och hade tagit två starka verktabletter som inte hjälpte.. :/ Hon sa åt mig att gå hem och vila, vilket jag gjorde.. Kunde knappt titta när ja gick mot bilen (pappa hämtade mig) gick med halft stängda ögon och hoppades på att ja skulle komma fram till bilen "hel" kommer hem lägger mig i sängen och somnar på studs! Älsklingen gick in och lagade mat till mig åt de och kände mig lite bättre, då jag får en nock av min hund då smärtan kom TILLBAKA, f*ck tänkte jag.. La mig ner och höll mig för huvet och pooof de gick över.. TAACK! Äntligen fick ja bli männsika igen ;)


Sen åkte jag hem till syster och tog de lungt där, satt och snackade, gick å beställde lite mat å sådär.. :)MYS!

Senare nu på kvällen åkte jag, Fia & Natha till donken och åt glass å nuggets, Yammiiiee ;P

Nu ligger jag i sängen och ska sova för imorgon har jag lite att stå i.. Får se om ja hinner slänga upp något fint inlägg till er imorgon :) VAD TYCKER NI? ;)


Sov så gott så hörs vi!



Pusss och massa kärlek från Maaliin <3



Baka,baka,baka!!

Heeejsan mina sockertoppar!

Håller på att bakar morotskaka :)
Väntar på att Camilla ska komma hit med Kenzo så hundarna får leka lite!
Kim är just nu ute på långprommis med lilla Elda <3



Guud vad fint väder det är idag ILOVE!
Så ska bara njuta av vädret och ledigheten idag.. NAAJS!

Vad ska ni hitta på en sån här fin dag?


Puss på er!



Har haft fullt upp!!

Haaloojj! :)

Sorry mina fina läsare men har verkligen inte haft tid att skriva, har jobbat, firat en som fyllde år, och inte varit hemma så mycket..

Igår var jag på 30-års fest, min systers kille fyllde år så dagen började kl 12:15 med 5-kamp (hela dagen va en överraskning för Jocke, han visste ingenting!) efter 5kampen drog alla hem och fixade sig sen vidare mot överraskings festen :) Va faktiskt kul å umgås med "nytt" folk :) Massa nya ansikten å sådär.. (de hade varit roligt om mina vänner va där så tro inte att ja menade illa) <3 :)
Idag så har ja typ legat på golvet och grinat pga mensvärk :( Stackars mig men de va bara att knapra i sig en smärtstillande och göra sig redo för jobbet.. :/ Men de gick dock riktigt bra att jobba idag kul å jobba med folk som man tycker om och trivs med! <3

Har inte så mycket att skriva faktiskt.. :/ Ni får några bilder..

Visst är ja snyggare i blont hår ;) Raaaarr! Grrrrr ;P




Världens finaste hund, Sara tog bilden när hon å Kippe passade henne i lördags (hon sov över hos dom också) Är glad över att man har vänner som ställer upp! <3 Taack!



God natt Babes! ;) <3


Nyfärgad! :)

Heelluu!

Kom hem för en stund sen, älsklingen har hämtat en garderob som jag kan hänga upp alla mina klänningar i å sen hämtade han upp mig hos frissan!
Håret vart sjukt fint vilket jag inte trodde då när man ska gå från mörkt till blont så brukar de alltid bli sådär halv snyggt (lite så man skäms) men de här vart skit naajs!
ORKAR INTE LÄGGA UPP BILDEN NU DÅ JAG SKA SLAGGA NU men lovar imorgon kommer den upp.. Har ni Facebook så kolla där :)


Nu ska ja sova puss på er <3

Heej :)

Heelluu mina fina!

Vaknade ganska sent idag då ja gick upp och såg det hemska vädret och ville bara lägga mig i sängen och "dö" va faan är det med Sverige????!!!!??

Aja, ringde Linn och kollade om hon kunde hämta mig för vi skulle till skolan och lämna pengar för Gubbskivan, faan va naajs de kommer bli, 3 rätters med vitt vin till Mmmm!! :D Sen bliree PARTYY!!
Efter de så gick jag & Kim till centrum för att handla frukost så handlar några frallor, skinka & tonfiskröra med räkor i, OCH  de va så JÄVLA GOTT! Man kunde knappt sluta äta, gillar ni tonfisk så köp de vid köttdisken där dom gör allt själva, visst de kostade lite men de va lätt värt de!! <3 Vi gick iaf hem till Natha och åt frukost med henne hihi mysigt!

Nu sitter Jag, Natha & Sara hemma hos sara och jag väntar på att tiden ska rinna iväg så jag kan gå till frissan.. LÄNGTAR!!

Idag kl 18:00 ska jag till frisören och fixa så jag ska bli lite ljushårigare, måste gå stegvis annars kommer barret ramla av :P Visar er en bild ikväll på resultatet..

Såhär ska jag jobba fram till att få det är mitt MÅL! :) Fint va?


Fick en fråga om Dollarstore.. Jag och min pojkvän åkte dit till Gävle och hade HÖGA förhoppningar men när vi kommer in börjar vi undra vart fan vi hamnat, de va inte alls som alla säger att de är fett bra å man hittar skit mycket fint men de är såhär ska de vara bra så får man åka till Dalarna där är de tydligen jätte bra så åk INTE till Gävle! :D  Köpte bara lite saker till hunden å lite godis till hemvägen!

Nu ska ja vara lite social, see yoou later! <3


Tröttiiss!

Helluu :)

Igår var de ju som sagt Valborg, gillar inte den dagen då alla super sig så j*vla fulla vilket bara är vidrigt..
Jag och baby satt bara hemma och gjorde absolut ingenting då vi senare gick hem till Carro som hade lite folk hemma så vi satt där och körde ett spel och snackade lite, dock var jag fruktansvärt trött så gick hem ganska tidigt och somnade som en stock! :) Vaknade skit sent idag också, haha snacka om seg.. ;P

Just nu håller jag på att laga mat till mig och älsklingen och det blir kebabtallrik (gott)!!
Fast det är ju alltid godast att äta de på en pizzeria! :) Men men!!

Idag ska jag inte göra någonting alls faktiskt.. Bara ta de lugnt! *skönt*

Nu ska jag fortsätta med maten väntar bara på pommes som ligger i ugnen! :)


Puss på er <3

RSS 2.0