Heej mina Gullisar!

Hejsan på er alla!
Har haft fullt upp nu på sistone.. Har fått jobb (fast) 100% sen så ska ja iväg på intensivkurs för körkortet och sådär..
Har fått jobb som hundförare, det är ett väktarbolag som åker runt med hund.. Sen har dom också ett hunddagis som ja ska vara på ibland.. :) Sen har dom ett hundstall där de kommer in hundar som är övergivna och hundar som man hittar ute som kanske har rymt eller så.. Riktigt roligt. Har inte kommit in i de ännu men håller ju på med körkortet är väldigt bra att ha de innan ja kör igång på riktigt.. :) Har haft en väktarhund här hemma som ja ska ha sen när ja får körkort Alice heter hon och är så himla mysig, underbar hund! :) Trodde inte att väktarhundar kunde vara sånna kelgrisar..
Fyllde år nu den 29 November så nu är jag 20 barre.. :) Gick in och handlade på systemet, de va inte lika roligt som man förväntat sig..:P Men men..
Jag och älsklingen har skaffat hus också så vi bor i egen liten villa! Och jag trivs som FAN! Det är verkligen super mysigt här. Vi har öppen brasa också som är i sovrummet så älsklingen tänder en brasa varje natt när vi ska sova så vi ligger alltid och somnar till ljudet av eld.. De är en riktigt härlig känsla. <3
Hmm, vad mer kan ja berätta som hänt.. :/ Det händer inte såhär jätte mycket nuförtiden.. Men allt rullar på och känns som att alla bitar hamnar på plats nu! Vilket är jätte skönt..
Ska försöka blogga mer.. Har köpt en ny data också en MacBook Pro å fattar inte riktigt hur den fungerar men de löser sig.. hihi ska lägga in lite bilder på datan så ja ska slänga upp lite bilder här på bloggen för de tycker ni ju är roligt eller hur? ;) Jag älskar iaf att läsa bloggar som uppdaterar med mycket bilder..
Men men nu ska ja göra något vettigt.. Kanske städa eller så ;)
Skriver ikväll om ja får en lucka..
Puss på er alla/Malin <3

Kommentarer
Postat av: Milla

Kul att du e tillbaka, jaa mkt bilder!! låter som att ni har fått det riktigt mysigt! Lyx med brasan i sovrummet!! kramar

2011-12-18 @ 22:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0